Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ledenvoordeel

Het Ooa lidmaatschap biedt u een breed scala aan voordelen. Omdat we met veel leden zijn, kunnen we een aantal zaken voordelig regelen of inkopen en soms betaalt u zelfs helemaal niets. Hieronder vindt u de voordelen van het lidmaatschap.

Abonnement op Management &Consulting

Management & Consulting is het platform voor organisatieprofessionals. Leden van de Ooa ontvangen gratis een abonnement op het vakblad dat Management & Consulting uitgeeft. Meer informatie over Management & Consulting vindt u hier.

Ooa activiteiten tegen gereduceerd tarief

De Ooa zet zich in voor de professionalisering van het vakgebied en haar leden. Om dit te onderstrepen organiseert de Ooa jaarlijks uiteenlopende activiteiten. Leden van de Ooa kunnen deze activiteiten tegen gereduceerd tarief bezoeken of een professionaliseringsabonnement afsluiten waarmee zij kosteloos aan alle activiteiten uit de Ooa professionaliseringsagenda kunnen deelnemen. Kijk hier voor de actuele Ooa professionaliseringsagenda.

Toegang tot Helpdesk

Leden kunnen met uiteenlopende vragen en problemen terecht bij de helpdesk van de Ooa. Wanneer een passend antwoord niet meteen te geven is, wordt u verwezen naar de instantie of collega die het antwoord wél kan geven. Stuur direct een vraag naar de de Helpdesk.

Onbeperkt toegang tot netwerk van professionals en informatie

Met het lidmaatschap van de Ooa heeft u toegang tot het besloten gedeelte van de website waarlangs u alle publicaties op de website van M&C onbeperkt kunt raadplegen. En via onze ledendatabase vindt u in een handomdraai die ene collega waarnaar u op zoek bent. Naast de ledendatabase vinden leden elkaar ook tijdens een van de bijzondere Ooa-activiteiten. U kunt ook voor een actievere rol kiezen door bijvoorbeeld deel te nemen aan een van de commissies of werkgroepen.

Gedragscode met bijbehorend Tuchtrecht

Leden profiteren van een stelsel van gedragscode, gedragsregels en tuchtrecht. Het lidmaatschap van de Ooa fungeert hiermee als een gezaghebbend keurmerk voor opdrachtgevers. Leden onderscheiden zich hiermee in de markt van andere organisatieprofessionals.  

Extra service en diensten voor leden

De Ooa nieuwsbrief in uw inbox 
Korting op diverse Verzekeringen
Collectieve inkoop via Synpro
Bezoek activiteiten van derden met korting 
Vele diensten via het lidmaatschap bij Platform Zelfstandig Ondernemers (PZO)
Korting op diverse opleidingen
15% Korting op producten bij Mediawerf Uitgevers
 

Lidmaatschap als keurmerk

Professionaliteit, gegarandeerde kwaliteit én kennis van actuele inzichten in het organisatievak zijn voor opdrachtgevers belangrijke beslissingscriteria in de keuze voor een adviseur. Om die reden is professionalisering van de beroepsgroep de belangrijkste bestaansreden van de Ooa. 

Lees meer >>

Toelatingscriteria regulier lidmaatschap

De Ooa rekent tot de beroepsgroep: organisatieadviseurs en organisatiekundigen. Organisatieadviseurs werken met professionele inzet van organisatie- en veranderkundigedeskundigheid in opdracht aan de oplossing van vraagstukken van een of meerdere organisaties of onderdelen daarvan. Dit kunnen zowel interne als externe adviseurs zijn.

Lees meer >>

Informatiepakket aanvragen

Met het formulier op deze pagina kunt u een informatiepakket aanvragen met alle informatie over het lid worden van de Ooa.

Lees meer >>