We hebben het er al een tijdje over en het lijkt misschien stil, maar er wordt achter de schermen hard gewerkt! Na de nieuwe website komt er ook nog een online platform. Dit is een online omgeving exclusief voor leden waar wij elkaar kunnen vinden en treffen, kennis (in de vorm van artikelen, podcasts, webinars etc) kunnen vinden, maken en delen, waarop pods een eigen ruimte krijgen om samen te werken en we vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen via een online marktplaats/ prikbord. Het bouwen van dit platform is een complexe operatie, maar gaat ons straks veel gemak bieden.

Wat mag je verwachten
Ons platform wordt in stukjes gelanceerd. Vanaf eind mei wordt het eerste deel opgeleverd. In dit deel kunnen je jezelf presenteren in de vorm van een profielpagina. Als het startsein wordt gegeven, kun je je profiel aanvullen met de informatie die jij over jezelf wilt delen. Zo kan jij jouw medeleden vinden (én zou jou, natuurlijk) en wie op welke thema’s gespecialiseerd is. Eind mei zal ook de kennisbank online staan. Hierin vindt je alle relevante informatie om up to date te blijven in ons vak! Als je nét voor de zomervakantie inlogt, kom je meteen op de tijdlijn (zoals je die vaak ziet op social media) met daarop de laatste toevoegingen op het platform, de recente ontwikkelingen binnen de vereniging en uit onze praktijk.

Na de zomer wordt het laatste deel van het platform opgeleverd. Dit zijn de module ter ondersteuning van de Pods en het prikbord.

Nieuwsgierig geworden? Krijg een sneak preview door je aan te sluiten bij het testpanel
Kun je niet wachten? Sluit je dan dan bij ons test panel en dat geeft jou de gelegenheid om ons van feedback te voorzien om het platform nog beter te maken! Meldt je hiervoor bij Renate Heuvelman, dan helpt zij je verder!

Bedenk de naam en win een gesigneerd exemplaar van het boek van het jaar!
We zijn op zoek naar een nieuwe naam voor ons platform! Help je ons hierbij? Stuur jouw idee in voor 1 mei a.s.. De winnende inzending wint een gesigneerd exemplaar van het boek van jaar 2022. Mail jouw inzending naar: renateheuvelman@ooa.nl.