Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Aanmelden Studenten

De Orde van organisatiekundigen en -adviseurs is de beroepsvereniging voor organisatieadviseurs. De beroepsvereniging die reflectie, collegiale toetsing, intervisie en opleiding van het vak hoog in het vaandel heeft staan.

Ben je student en ben je van plan om na je studie organisatieadviseur, -professional, coach, interim-manager of interne adviseur te worden? Word dan nu lid van je toekomstige beroepsvereniging. Studenten betalen voor een lidmaatschap slechts € 50,- in plaats van € 340,-. Bekijk hier het contributie-overzicht.

Het lidmaatschap van de Ooa geeft je voordelen, via ons vakblad Managemen&Consulting inzicht in de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. We bieden je een relevant netwerk van toekomstige collega’s, zowel ZZP’ers als gerenommeerde adviesbureau’s. Ontwikkel je eigen adviesvaardigheden en kom in contact met je toekomstige collega’s op onze professionaliseringbijeenkomsten.

Als student kun je gebruikmaken van de verkorte inschrijfprocedure. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen met je CV en bewijs van inschrijving. Je gaat daarmee akkoord met onderstaande voorwaarden:
•       je hanteert de Body of Knowledge and Skills (BoKS) als richtlijn voor eigen handelen in de opdracht en klantrelatie;
•       je stelt je onder de Ooa gedragscode en het tuchtrecht;
•       je kunt en wilt reflecteren op de eigen beroepsuitoefening o.a. door toetsing  aan de BoKS en de gedragscode;
•       je spant je in voor de permanente ontwikkeling van de eigen professionaliteit en van het vak;
•       je onderschrijft de algemene voorwaarden van de Ooa.
•       je ontvangt de digitale nieuwsbrief waarmee je alle relevante informatie van en over de Ooa ontvangt.

Meld je aan via deze link.

Lidmaatschap als keurmerk

Professionaliteit, gegarandeerde kwaliteit én kennis van actuele inzichten in het organisatievak zijn voor opdrachtgevers belangrijke beslissingscriteria in de keuze voor een adviseur. Om die reden is professionalisering van de beroepsgroep de belangrijkste bestaansreden van de Ooa. 

Lees meer >>

Toelatingscriteria regulier lidmaatschap

De Ooa rekent tot de beroepsgroep: organisatieadviseurs en organisatiekundigen. Organisatieadviseurs werken met professionele inzet van organisatie- en veranderkundigedeskundigheid in opdracht aan de oplossing van vraagstukken van een of meerdere organisaties of onderdelen daarvan. Dit kunnen zowel interne als externe adviseurs zijn.

Lees meer >>

Informatiepakket aanvragen

Met het formulier op deze pagina kunt u een informatiepakket aanvragen met alle informatie over het lid worden van de Ooa.

Lees meer >>