Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement kun je onbeperkt deelnemen aan alle activiteiten uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt je aangeboden naast de reguliere kosteloze evenementen van de Ooa: de Ernst Hijmanslezing, nieuwjaarsbijeenkomst, CMC-bijeenkomsten en Dag van de Orde. 

Het professionaliseringsabonnement:

maakt het mogelijk ruim van te voren jouw professionaliseringsplan te maken;
biedt je al snel financieel voordeel (bijvoorbeeld, met een intervisietraject en één workshop al voordeel);
is efficiënt; één keer afrekenen en geen facturen meer in de loop van het jaar;
is inclusief de CMC-bijdrage à € 35,00 per jaar (CMC's betalen in feite geen € 195,00 maar € 160,00 voor een abonnement);
• biedt je de optimale gelegenheid voor netwerk en ontmoeting binnen de Ooa
 
Nog geen lid van de Ooa?
Ter kennismaking met de Ooa kun je een professionaliseringsabonnement afsluiten voor de periode van één jaar. De kosten daarvoor bedragen € 250,00 per jaar. Je kunt daarmee deelnemen aan de activiteiten uit de professionaliseringsagenda met uitzondering van het intervisietraject. Voor deelname aan het intervisietraject wordt het niet-leden tarief in rekening gebracht. Na een jaar kan het abonnement worden voortgezet tegen de geldende reguliere tarieven in combinatie met het Ooa-lidmaatschap.
 
Klik hier voor de Algemene Voorwaarden van het professionaliseringsabonnement.
 
Klik hier om in te schrijven.
 
 
 

Certificering voor leden (CMC)

Een Certified Management Consultant (CMC) is een ervaren interne of externe adviseur die de internationaal erkende certificeringsprocedure voor organisatieadviseurs heeft doorlopen. Het predikaat CMC maakt deel uit van afspraken over kwaliteitswaarborging van het organisatieadviesvak gemaakt in ICMCI-verband.

Lees meer >>

 

Accreditering van bureaus (ACP)

We zijn niet alleen sterk in het beoordelen op individueel niveau. Ook bureaus kunnen bij ons terecht voor toetsing. We bieden accreditering aan met betrekking tot de professionale standaard en de gedragscode die bureaus van haar adviseurs verlangt.

Lees meer >>

Intervisie

Jaarlijks nemen honderden leden deel aan intervisie binnen de Ooa. Deelnemers hieraan komen in kleine groepen  van ongeveer zes deelnemers bij elkaar. Iedere groep heeft een facilitator die de kwaliteit van de sessies bewaakt. Hij  stimuleert de deelnemers tot reflectie. 

Lees meer >>