Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers fungeert ons lidmaatschap als een gezaghebbend keurmerk. Onze leden hebben namelijk een streepje voor. Het zijn zonder uitzondering gepassioneerde mensen die bereid zijn zich actief in te spannen voor hun vakgebied. Door een streng toelatingsbeleid bewaakt de Ooa daarnaast de kwaliteit van onze vereniging. De Ooa biedt opdrachtgevers een nog objectiever stempel door de certificering van consultants. In het register voor Certified Management Consultants (CMC) staan alle adviseurs die voorzien zijn van het CMC-predikaat. Deze adviseurs hebben een internationaal erkende certificeringsprocedure voor organisatieadviseurs doorlopen. Opdrachtgevers hebben zo de garantie dat een CMC-adviseur minimaal vijf jaar ervaring heeft met het werken in complexe adviesopdrachten en dat de organisatieadviseur zijn of haar professionele ontwikkeling permanent onderhoudt. 

Zoek een adviseur

Op deze pagina kunt u gericht een geschikte adviseur zoeken. U kunt op naam, plaats en/of bedrijf zoeken.

Boks 4.0

In onze Body of Knowledge and Skills (BoKS) worden de kenmerken en elementen van het adviesproces en de adviespraktijk beschreven.

Lees meer >>

Certificering voor leden (CMC)

Een Certified Management Consultant (CMC) is een ervaren interne of externe adviseur die de internationaal erkende certificeringsprocedure voor organisatieadviseurs heeft doorlopen. Het predikaat CMC maakt deel uit van afspraken over kwaliteitswaarborging van het organisatieadviesvak gemaakt in ICMCI-verband.

Lees meer >>

 

Accreditering van bureaus (ACP)

We zijn niet alleen sterk in het beoordelen op individueel niveau. Ook bureaus kunnen bij ons terecht voor toetsing. We bieden accreditering aan met betrekking tot de professionale standaard en de gedragscode die bureaus van haar adviseurs verlangt.

Lees meer >>