Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa-netwerken

Er zijn binnen de Ooa diverse zelfstandig opererende netwerken actief. Informatie uit de netwerken publiceren we op de website en in de Ooa-nieuwsbrief. Indien u belangstelling heeft voor deelname aan een netwerk verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende netwerkcordinator(s). Indien u algemene vragen heeft over de Ooa netwerken of een netwerk wilt beginnen, kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Ooa.

Netwerk Young Ooa (coördinator: Theo Hermsen)
Netwerk Overheid (coördinatoren Roy Schoemaker, Nicole van Overbeek, Marjan van den Broek)
Netwerk ZOA-regio-Zuid (coördinator: Rudy Snel)
Ooa-MKB Kennisnetwerk (coördinator: Giedo Lankhorst)
Netwerk van directeuren en bureauhoofden van middelgrote adviesbureaus (coördinator: Martijn Mallie)
Netwerk Zorg i.o. (coördinator: Karin Kerckhaert)
Platform Evidence Based (coördinator: Joan van Aken)
Leernetwerk Toekomst van het Vak (coördinator Jorrit Stevens)

Wetenschappelijke Raad

De ontwikkelingen binnen het vakgebied zijn van dien aard dat het bestuur dit niet alleen kan overzien. Daarom heeft het bestuur besloten een klankbord in te richten dat de naam Wetenschappelijke Raad heeft meegekregen. 

Lees meer >>

Netwerken

Binnen de Ooa zijn diverse zelfstandig opererende netwerken actief.  Indien u belangstelling heeft voor deelname verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende netwerkcoördinator(s).

Lees meer >>

Besloten ledensite

Bent u lid van de orde? Dan heeft u met uw inloggegevens onder andere toegang tot een uitgebreide ledendatabase. U kunt contactleggen met collega’s en u heeft inzage in specifieke informatie en toegang tot vergaderstukken. 

Lees meer >>