Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

MKB Kennisnetwerk

Het MKB-kennisnetwerk stelt zich ten doel kennis, ervaringen en ideeën te delen onder organisatieadviseurs met het MKB als doelgroep.

Elke bijeenkomst wordt over een onderwerp, aanpak of methode die voor de advisering van het MKB interessant kan zijn ingeleid door een lid van het netwerk, of soms door een externe deskundige. Bij voorkeur is een opdrachtgever aanwezig, die zijn/haar ervaringen met de aanpak deelt. Van de deelnemers wordt een actieve participatie verwacht.

Inlichtingen en aanmelding bij:
het secretariaat van de Ooa
e-mail: secretariaat@ooa.nl
of kijk voor meer informatie op: https://sites.google.com/site/mkbkennisnetwerkvandeooa/

Zie hieronder de agenda van de bijeenkomsten van het OOA-MKB kennisnetwerk in 2015:
Locatie is steeds Hogeschool Utrecht, Utrecht/Uithof. Aanvang 15.00 uur. De bijeenkomst wordt in principe elke eerste vrijdag van de even maanden gehouden m.u.v. augustus. Aanmelding vooraf is noodzakelijk.

Wetenschappelijke Raad

De ontwikkelingen binnen het vakgebied zijn van dien aard dat het bestuur dit niet alleen kan overzien. Daarom heeft het bestuur besloten een klankbord in te richten dat de naam Wetenschappelijke Raad heeft meegekregen. 

Lees meer >>

Netwerken

Binnen de Ooa zijn diverse zelfstandig opererende netwerken actief.  Indien u belangstelling heeft voor deelname verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende netwerkcoördinator(s).

Lees meer >>

Besloten ledensite

Bent u lid van de orde? Dan heeft u met uw inloggegevens onder andere toegang tot een uitgebreide ledendatabase. U kunt contactleggen met collega’s en u heeft inzage in specifieke informatie en toegang tot vergaderstukken. 

Lees meer >>