Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?
Onderzoeksplatforms voor promovendi

Onderzoeksplatforms voor promovendi

Er zijn  diverse onderzoeksplatforms voor promovendi waar mensen (uit de praktijk) de vragen en inhouden van hun proefschrift met elkaar kunnen uitwisselen.

De Ooa heeft contact met het platform van de VU en het platform van het SIOO. Beide platforms zijn interessant voor u als promovendi binnen de Ooa. De platforms hebben deelnemers die in verschillende stadia van vordering van hun proefschrift zijn. Soms zijn er specifieke thema's aan de orde; soms presenteren promovendi hun stand van zaken. Aan u de keuze aan welk platform u deelneemt. Deelname aan de platforms is gratis.

  • Het platform van de VU is verbonden aan de opleidingen en onderzoeksactiviteiten met betrekking tot management consultancy van de VU. Dit platform komt vier keer per jaar bij elkaar van 18.00-20.00 uur op de VU. Informatie kan worden verkregen via Yvonne Burger en Léon de Caluwé. Aanmelding via m.l.tepe@vu.nl
  • Het platform van het  Sioo komt ook vier keer per jaar bijeenvan 15.00-18.00 uur in Utrecht. Informatie is verkrijgbaar bij Gerhard Smid. Aanmelding via boers@sioo.nl.