Denk je mee? Creëer je mee?

11 maart 2021

Vorig jaar hebben we als OOA de innovation journey uitgevoerd: als de OOA vandaag zou worden opgericht, hoe zouden we dat dan doen? Dat heeft tot veel nieuwe ideeën en initiatieven geleid. Maar het denken stopt niet. Een van onze vragen is nog: wat zijn nieuwe activiteiten en evenementen die hierbij horen? Daarover willen we nu graag in gesprek en we zoeken mensen voor een aantal focusgroepen hierover. Doe je mee?

Vooral zijn we op zoek naar mensen die zich herkennen in de belangrijke doelgroepen van de OOA: jongere starters in het vak of mensen die de stap naar het vak van organisatie-adviseur onderweg hebben gemaakt. Mensen die zich nog volop willen ontwikkelen als effectieve adviseur, netwerker en/of inhoudsdeskundige. Herken je je hierin en zou je willen meedoen? Meld je dan aan door een appje te sturen naar 06-51481247

Ken je iemand van wie je denkt dat wij hem of haar zouden moeten kennen? Laat het ons dan weten.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Ran van der Sluis en Theun Schmalz. Zijn zijn 2e jaar studenten op de Avans hogeschool in Den Bosch en volgen de opleiding Business innovations.  In opdracht van het bestuur voeren zij een onderzoeksstage uit, die ons verder helpt in het concreet handen en voeten geven aan de Innovation Journey. 

De focusgroepen vinden online plaats in de maanden maart en april, van 16:00 tot 17.30uur in de middag.  De data worden later bekend gemaakt.