Inspiratiedag intervisie: wat kunnen Ooa adviseurs leren van notarissen en advocaten?

8 december 2020

De inspiratie(mid)dag staat op 19 maart 2021 opnieuw in het teken van het leren van andere beroepsgroepen. In 2019 hebben we ervaringen opgehaald uit de luchtvaart. Voor de komende inspiratiedag gaan we ons licht opsteken bij de notarissen en advocaten. Notarissen doen al lange tijd aan intensieve intercollegiale intervisie, voor advocaten is intervisie sinds kort verplicht.

Saskia Laseur verzorgt als Managing Partner van Van Doorne advocaten en notarissen een inleiding over het belang en de wijze waarop intervisie ingezet wordt in haar organisatie en binnen het notariaat. Hierna kun je actief meedoen aan sessies met Maarten Appels (Notariaat) en Nienke Goïnga (Advocaten). Met hen ga je verkennen wat intervisie voor hun beroepsgroep inhoudt, tegen welke obstakels ze aanlopen en welke ervaringen voor jou als organisatieadviseur nuttig kunnen zijn.

Datum: 19 maart van 13.00 – 17.00 uur
Waar: online, maar als de omstandigheden het toelaten bij Van Doorne in Amsterdam
Voor wie: alle geïnteresseerde leden van de Ooa

Meld je nu aan via de Ooa-website! We gaan uit van een online bijeenkomst. Als er te zijner tijd een mogelijkheid is om ook fysiek bij elkaar te komen zal geprobeerd worden online en fysiek te combineren.