Doe je mee met Platform Advieskwaliteit?

20 april 2020

Platform advieskwaliteit is een Community of Practice die onder meer voor leden van de Ooa kennisontwikkeling faciliteert. Wij zoeken naar uitbreiding van ons kernteam.

Leren van elkaars ervaringen in adviesopdrachten en zodoende inzicht krijgen in werkende interventies staat in onze activiteiten centraal: wat werkt wel/niet, en waarom? Hiertoe hebben we inmiddels >20 workshops georganiseerd  rondom thema’s als Pijnlijke organisatieverandering, De opdrachtgever als deel van het probleem, Serious Play en Governance onder druk.

We organiseren deze activiteiten in nauwe afstemming met de Ooa en haar netwerk, faciliteren de kennisworkshops en ontwikkelen onze methodiek voor kennisontwikkeling continu door. We publiceren zowel over de methode als over de uitkomsten van de workshops.

We zijn nu ruim vier jaar op weg en ons kernteam bestaat inmiddels uit vijf personen. Meer informatie over ons kun je vinden op de Ooa-website of de website http://platformadvies.nl. Verdere versterking van ons kernteam is welkom – zo houden we de tijdbesteding behapbaar. We hebben geen vastomlijnde rolverdeling behalve dat alle kernteamleden ook facilitator zijn van de kennisworkshops.

Spreekt kennisontwikkeling binnen het organisatieadviesvak je aan en vind je het leuk om daar zelf actief vorm aan te geven? Mail dan naar Joan, Elsbeth, Karin, Cees of Tibor.
Wij spreken je graag!