Ooa-activiteiten in coronatijd

17 april 2020


Door de coronamaatregelen moest het activiteitenprogramma op de schop. Onder andere voor het Boek&Festival, Lentecongres en de Algemene Ledenvergadering zijn andere data gekozen, terwijl er in het najaar ook ruimte moet zijn om werk uit te voeren; liefst zo dat 2020 zakelijk ook nog enigszins goedgemaakt kan worden. 
 
Voorzover nu bekend is het nieuwe programma als volgt: 
• Op woensdag 2 september vindt het Lentecongres plaats in Loo (vlakbij Arnhem) van 10:00 uur tot 17:30 uur. 
• Houd dinsdag 6 oktober vrij! Doe dat voor het Moment van de Orde, met vanaf 16.00 uur de Algemene Ledenvergadering en aansluitend een open uitnodiging aan leden, niet-leden en organisaties in ons netwerk om elkaar te ontmoeten. Met de uitreiking van de boekenprijs, een presentatie van onze plannen als Ooa en een kans aan alle werkgroepen, netwerken en andere initiatiefnemers binnen de Ooa om zich te laten zien. 
• We verschuiven de Dag van de Adviseur naar 3 november dinsdagmiddag en -avond.  
We blijven de komende periode zoveel mogelijk actief via de digitale weg.  Zo nodigen we de 10 schrijvers, op de shortlist voor de Ooa-boekenprijs, uit voor een webinar. Ook voor andere activiteiten zoeken we een plekje op de kalender, voor nu digitaal of later in het jaar op een andere manier. 
 
Houd de nieuwsbrief en agenda in de gaten!