Mark van Twist kandidaat voorzitter Ooa

18 april 2019

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 7 mei aanstaande kiezen de leden van de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs hun nieuwe voorzitter. Prof. Dr. Mark van Twist heeft zich inmiddels kandidaat gesteld en zal bij voldoende stemmen de huidige voorzitter Jan Willem Kradolfer opvolgen.

 

Mark van Twist is decaan en bestuurder van de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur en hoogleraar Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tevens is hij wetenschappelijk directeur van de post-master opleiding internal auditing & advisory aan de Erasmus School of Accounting & Assurance. Ook vervult hij diverse nevenfuncties, onder meer als  lid in buitengewone dienst van het College van de Algemene Rekenkamer, voorzitter van de raad van toezicht van ziekenhuis Rijnstate in Arnhem, voorzitter van de raad van commissarissen van de regionale ontwikkelingsmaatschappij Drechtsteden (ROM-D) en kerndocent strategic management aan de Hertie School of Governance in Berlijn. Met zijn brede, relevante ervaring denken wij met Mark van Twist een uitermate geschikte kandidaat in huis te hebben voor het voorzitterschap van de Ooa.

Na een voorzitterschap van bijna 8 jaar draagt Jan Willem Kradolfer het stokje over aan zijn opvolger. Naast de verkiezing van de nieuwe voorzitter zal de ALV dan ook in het teken staan van het afscheid van Jan Willem als gedreven en geliefd voorzitter. 

Dus een oproep aan alle leden die hun stem willen laten horen en bovendien afscheid willen nemen van Jan Willem en kennis willen maken met Mark van Twist: kom naar de Algemene Ledenvergadering op 7 mei a.s. om 16.00 uur in de Mariënhof in Amersfoort.