Overtuig met ... Presentatietrainingen voor adviseurs

14 februari 2019

In samenwerking met de Ooa organiseert M&C dit voorjaar diverse cursussen voor adviseurs. Het trainingsaanbod is gericht op de presentatievaardigheden van de consultant.

Waarom?
Voor adviseurs en bureaus is continue profilering steeds noodzakelijker. Niet alleen zijn er andere kapers op de kust. Ook is het voor de organisatieadviseur belangrijk om zijn aanpak en expertise helder voor het voetlicht te brengen. Hij of zij moet daarbij verschillende partijen aanspreken en hen voortdurend wijzen op de meerwaarde van zijn inbreng.
Organisatie-adviseurs of interim-managers moeten de partijen voor wie zij werken en met wie zij samenwerken, steeds weer overtuigen. Ze doen dat door hun visie en ervaring op verschillende wijze te presenteren, in woord en in beeld. Voor de organisatie-adviseur die zijn of haar verhaal sterker wil maken, biedt Management & Consulting in samenwerking met de Ooa drie trainingen: Overtuig met schrijven, Overtuig met presenteren en Overtuig met tekenen.

Voor wie?
De presentatie-trainingen zijn geschikt voor organisatieadviseurs, intern adviseurs en interim-managers met ambitie om zakelijk te publiceren. De trainingen zijn laagdrempelig: ze zijn niet te duur en vinden plaats tussen 19 en 22 uur, zodat het volgen ervan niet teveel impact heeft op de werkdag. Leden van de Ooa krijgen 25% korting. De trainingen van elk drie avonden (Overtuig met tekenen is twee avonden) vullen elkaar aan, maar kunnen ook heel goed los van elkaar worden gevolgd. Deelnemers die alle drie de trainingen volgen krijgen een extra korting van 25%.

Wanneer?
1. Overtuig met schrijven Zakelijk schrijven voor adviseurs (2, 9 en 16 april 2019)
2. Overtuig met presenteren Presenteren voor adviseurs (14, 21 en 28 mei 2019)
3. Overtuig met tekenen Tekenen voor adviseurs (11 en 18 juni 2019)

Klik op de trainingen hierboven voor meer informatie en om je aan te melden.