Sia Partners gaat samen met Dicitas Consulting

12 oktober 2018

Bron: M&C

Adviesbureau Dicitas Consulting gaat samen met het van oorsprong Franse Sia Partners. Dicitas Consulting wordt volledig geïntegreerd in Sia Partners, dat hiermee verder bouwt aan de groeistrategie in de Benelux.

Door de samenvoeging groeit Sia Partners Nederland naar zo’n veertig partners en adviseurs. Naar eigen zeggen is het kantoor een van de snelst groeiende adviesbureaus van het land. Ook de portefeuille van Dicitas wordt overgenomen, waardoor Sia Partners naast financiële diensten en advies over energie, nu ook diensten aanbiedt op het vlak van consumentengoederen, retail, transport, industrie, media en telecom.

Dicitas-oprichter Martin Hermsen blijft als partner actief en gaat binnen Sia Partners de Marketing en Customer Experience-praktijk verder uitbouwen. Hij was eerst partner bij adviesbureaus BearingPoint en Accenture. Daarvoor had hij diverse leidinggevende functies bij Deloitte en Capgemini. In 2014 begon hij Dicitas Consulting. Een overnamesom is niet bekendgemaakt. In de komende maanden worden beide organisaties geïntegreerd en het dienstenaanbod gestroomlijnd.
 
 

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.