Captains Dinner 2018: Duurzaam, Divers en Digitaal

28 september 2018

Bron: Consultancy.nl

Op donderdagavond 22 november vindt de 2018-editie van het Consulting Captains Dinner plaats. Thema van alweer de derde editie van het evenement voor CEO’s, Managing Directors en Partners (+ een young professional) werkzaam in de adviesbranche, is ‘Duurzaam, Divers en Digitaal’. Onder leiding van een externe dagvoorzitter zullen de 100+ aanwezigen door keynotespreker Anne-Marie Rakhorst worden meegenomen in de belangrijkste trends op het gebied van duurzaam en diversiteit. Daarnaast kunnen deelnemers ter plekke mini-colleges volgen en interessante nieuwe technologieën uitproberen zoals blockchain, robotics en augmented  reality.

Drie jaar geleden sloegen Consultancy.nl en de Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA) de handen ineen, om samen het Consulting Captains Dinner in het leven te roepen. Doelstelling was het creëren van een ‘ambassadeurs’-evenement voor de gehele Nederlandse consultingbranche, dat leiders in het vak samenbrengt om samen kennis te delen en gezellig te borrelen met concullega’s. Om daarbij ook stil te staan bij de belangrijke rol die ambitieuze jonge talenten in de branche spelen, mocht iedere aanwezige CEO, Managing Director of Partner naar het evenement ook een young professional meenemen.

De twee voorgaande edities, in 2016 en 2017, trokken meer dan 120 gasten, en voor dit jaar hebben de initiatiefnemers hun organisatie en inspanningen opgeschroefd om het evenement beter en groter in te kleden. “We zouden het geweldig vinden als we dit jaar 150 gasten mogen verwelkomen”, zegt Joost Voerman, bestuurslid bij de ROA. Larry Zeenny van Consultancy.nl, vult aan: “Aan de hand van de feedback van de voorgaande edities hebben we een interessant programma opgesteld, we kijken er erg naar uit!” Net als de afgelopen edities, zal het evenement opnieuw bestuurders samenbrengen, waarbij kennisdeling over actuele thema’s in de adviesbranche en netwerken centraal zullen staan.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Praktische informatie Consulting Captains Dinner 2018:

Doelgroep: Deelname is exclusief voorbehouden aan een CEO, Managing Director of Partner (+ 1 young professional).
Datum: donderdag 22 november 2018
Tijd: 18.00 tot 21.30 uur
Locatie: Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht
Kosten: €100 per persoon, exclusief BTW.