Heartbeat 2B: Waarde toevoegen door werken met je hart

3 oktober 2018

Bron: Management & Consulting

“Organisaties en professionals gaan beter functioneren als ze werken met hun hart”, zegt Roy Schoemaker. Hij organiseert volgende week Heartbeat 2B, een evenement dat een lans breekt voor werken vanuit je hart en ‘being’, je eigen natuurlijke kracht. Het hart van de werkende professional staat centraal, maar ook de Hartstichting is aanwezig om het hart als motor van het leven te promoten.

Binnen organisaties is er vaak veel aandacht voor processen, structuren en procedures. Dat het ook anders kan wil Schoemaker met Heartbeat 2B laten ervaren. “Als je werkt vanuit ‘being’ en dicht bij je eigen hart bent, dan bereik je resultaten vanuit je natuurlijke kracht. Daardoor voorkom je ongezonde stress en sta je met veel plezier en energie in je werk. En toch gebeurt dit vaak nog niet, hoewel we allemaal weten dat de oude aanpak niet meer werkt. Bij de aanpak dat alles en iedereen in een hokje moet passen, wordt de mens in zijn unieke kracht vaak vergeten.” Lees meer... 

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.