Vacature bestuursvoorzitter Ooa

20 september 2018
Begin 2019 treedt onze huidige voorzitter Jan Willem Kradolfer na ruim zeven jaar af. Voor deze toekomstige vacature zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter. Een voorzitter die onze vereniging bestuurlijk aanstuurt op toegankelijkheid en professionaliteit. Die de Ooa vertegenwoordigt door een positief beeld van ons vak van organisatie adviseur en van de professionals uit te dragen.

Als bestuur gaan we op zoek naar geschikte kandidaten, ook leden kunnen suggesties aan ons doen Je doet dat via  de selectiecommissie, die bestaat  Ton de Korte, Raoul Schildmeijer en Margreet Xavier. Ze zijn bereikbaar via het mailadres van  het secretariaat van de Ooa: secretariaat@ooa.nl 

Leden die zichzelf willen kandideren kunnen dit doen door hun kandidaatstelling rechtsgeldig ondertekend door twee Ooa leden te sturen aan de secretaris via het Ooa secretariaat op bovengenoemd mailadres. Het bestuur streeft er naar om op de ALV in het voorjaar 2019 één kandidaat te stellen.

Klik hier voor de volledige profielschets.

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.