Save the date! Heartbeat 2B

10 augustus 2018

Heartbeat 2B is een event geïnitieerd door NNagility om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde, mensgerichte en waardevolle maatschappij.
Werken vanuit ons hart en vanuit onze natuurlijke kracht (“Being”) zijn veelal onderbelicht in het professionele leven. Vooral op de werkvloer is hier veel op te behalen. Grote organisaties kijken uit naar methoden om hun wendbaarheid te vergroten, maar ook kleinere bedrijven worstelen om hun cultuur van flexibiliteit en “drive” te behouden als ze groeien. De basis hiervoor ligt in de mensen, want als wij in onze kracht staan en ons hart volgen, dan is alles mogelijk.

Tijdens Heartbeat 2B op woensdag 10 oktober 2018 ontdek je hoe je jezelf, anderen en organisaties laat werken vanuit het hart en vind je inspiratie en zingeving die de motor zijn voor succes en groei. De Ooa ondersteunt dit initiatief van HARTe!

Maak nu de transitie van hardwerken naar HARTwerken!

Heartbeat 2B brengt de twee essentiële componenten samen om van hard werken de overstap te maken naar “HARTwerken”, waarbij teams en organisaties werken van het hart en (inter)connected zijn. Aandacht voor deze componenten is veel belangrijker dan de processen, structuren en procedures binnen onze organisaties. Extra aandacht voor de Being kant en de interne hartslag levert veel meer op.

In actie voor de Hartstichting
In het kader van ons ‘Triple One’ programma vanuit de NNecessity Foundation is het Heartbeat 2B event van 2018 aan de Hartstichting gekoppeld als goed doel. Dit betekent dat de opbrengsten van zowel deze dag als van onze Summerschool initiatieven worden gedoneerd aan dit goede doel. Uiteraard zal er tijdens Heartbeat 2B een spreker van de Hartstichting zijn om te praten over het hart als de motor van het leven.

Heartbeat 2B is Free of Charge event. Tijdens dit event verbinden we verschillende hart-kundigen, inspirators en professionals uit de overheid en het bedrijfsleven met elkaar om samen te groeien en elkaar te helpen successen behalen.

Samen maken we de wereld een beetje beter en in ieder geval veel leuker en mooier!

Het Heartbeat 2B event vindt plaats in Breda op de unieke locatie in de voormalige St. Annakerk. Zoals men weet zijn kerken gebouwd op goede grond en is een kerk een centrale plaats waar mensen bij elkaar komen om samen te zijn. Een bijzondere locatie voor een bijzondere dag.

Programma
14.00 uur - Welkom en opening Heartbeat 2B
14.30 uur - FUNspiration sessions op het hoofdpodium
14.30 uur - Being Pathway langs specifieke onderwerpen
17.15 uur - Presentatie vanuit de Hartstichting
17.45 uur - Afsluiting en doorkijk naar toekomst
18.00 uur - Borrel met snacks

Reserveer nu je tickets voor Heartbeat 2B: https://heartbeat2b.eventbrite.nl