Met de Ooa naar Milaan: 6de internationale management consultancy conferentie

2 augustus 2018

Internationalisering en globalisering vinden we steeds meer ‘normaal’. We kijken steeds vaker over de grens om kennis te halen, ideeën op te doen en onszelf te verrijken.

Om hier vanuit de Ooa een extra impuls aan te geven, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de 6de internationale management consultancy conferentie die onder auspiciën van de International Council of Management Consulting Institutes (ICMCI) wordt georganiseerd in Milaan.

De ICMCI is de wereldwijde koepel van beroeps- en soms ook brancheverenigingen zoals de Ooa. De ICMCI is opgericht om een mondiale standaard te bieden voor organisatieadviseurs met als doel wereldwijd het niveau van organisatieadviseurs te verhogen. De Ooa is vanaf 1989 lid van de ICMCI.

Wanneer?
Het evenement bestaat uit 2 delen, de eerste twee dagen vindt de interne vergadering (Annual meeting) van leden plaats en op donderdag 18 & vrijdag 19 oktober de Conferentie. Het programma is met zorg samengesteld en geeft niet alleen de mogelijkheid om kennis op te doen, maar ook om te netwerken met collega’s vanuit de hele wereld.

De Ooa vindt het belangrijk om de leden de gelegenheid te geven om deel te nemen. We hebben daarom met de organisatie afgesproken dat het Early Bird tarief van toepassing is bij collectieve aanmelding voor het programma van 18 & 19 oktober 2018.

Kosten
Leden die een professionaliseringsabonnement hebben krijgen daarnaast een korting van €100,- op de toegangsprijs. Je betaalt dan €420,- voor het 2-daagse congres. 

Ben je Ooa lid en heb je geen professionaliseringsabonnement dan geven we je een korting van €50,- op de prijs, je betaalt dan €470,- voor het congres.
Hou er wel rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de reis en een hotel.


Post Conference Tour

Graag wijzen we je ook nog op de mogelijkheid aansluitend gebruik te maken van de ‘Post Conference Tour’. Het programma hiervoor staat op de speciale congres website. Genoemde prijzen voor dit onderdeel (€595,- of €645,-) zijn wel inclusief verblijf.

Laat het ons, na aanmelding weten via de mail of je ook opteert voor deze tour. We geven dat apart door aan de organisatie.


Annuleren
Wij vragen er begrip voor dat we minder coulant kunnen omgaan met afmeldingen dan normaal gebruikelijk. De vereniging moet zich committeren voor het aantal deelnemers dat we doorgeven. 

Annuleren is om deze reden na 15 september 2018 niet meer mogelijk.