Uitnodiging PZO: bijeenkomst goed opdrachtgeverschap 6 september

2 augustus 2018


Op donderdag 6 september 2018 organiseren AWVN, Platform zzp-dienstverleners en PZO een bijeenkomst over goed opdrachtgeverschap. 

Goed opdrachtgeverschap, een belangrijk onderwerp nu het steeds vanzelfsprekender is dat zelfstandigen voor, met en in bedrijven aan het werk zijn. Toch zien we dat vooral de do’s en don’ts van werkgeverschap de aandacht krijgen, terwijl die van opdrachtgeverschap onderbelicht blijven. In de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer is nog een flinke verbeterslag te maken.

Wat is goed opdrachtgeverschap? Hoe zorgt goed opdrachtgeverschap voor optimale samenwerking tussen opdrachtgever en tijdelijke arbeidskrachten? Wat kunnen we leren van de Code Goed Opdrachtgeverschap en de Code Verantwoordelijk Marktgedrag? Kortom, genoeg vragen voor een levendige discussie.

Hierover gaan we in gesprek met Arjan van den Born (hoogleraar ondernemerschap en academisch directeur van Jads), Kees Blokland (Stichting Verantwoordelijk Marktgedrag), Margreet Drijvers (directeur PZO), Harry van de Kraats (algemeen directeur AWVN) en Jurriën Koops (directeur ABU). Dagvoorzitter en discussieleider is Esther van Rijswijk.

Praktische informatie
Datum: donderdag 6 september 2018
Programma: Ontvangst vanaf 14.30 uur; Aanvang: 15.00 - 16.30 uur; Daarna is er een netwerkborrel.
Locatie: Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag.
Programma

Wil je meer weten over goed opdrachtgeverschap? Dat kan natuurlijk. Zie daarvoor de Code Goed Opdrachtgeverschap of de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Je kunt je aanmelden door vóór half augustus 2018 een e-mail te sturen met je contactgegevens naar secretariaat@pzo.nl.

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.