Doe mee aan het HR Trendonderzoek!

28 februari 2018

Berenschot en Performa nodigen je van harte uit om mee te doen aan het HR Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de stand van HR anno 2018. Het HR-Trendonderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten op HRM- en salarisgebied en gaat in op vragen als:

  • Wat zijn de HR-beleidsthema’s voor het aankomende jaar?
  • Hoe zie ik als HR-professional de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?
  • Verdien ik wel marktconform?
  • Hoe zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt?
  • Word ik voldoende gewaardeerd door mijn collega’s en direct leidinggevende?

Invullen vóór vrijdag 30 maartl
Wij stellen het bijzonder op prijs als je vóór vrijdag 30 maart aanstaande de vragenlijst wilt invullen. Hierna sluit de enquête en gaat Berenschot de resultaten verwerken. In ruil voor je deelname ontvang je kosteloos de resultaten van dit onderzoek als pdf, tenminste, als je je e-mailadres aan het einde van de enquête invult.

Vertrouwelijk
Uiteraard worden je antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 20 minuten van je kostbare tijd.

Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Met vriendelijke groet,

Het team van HR Trends
Berenschot, Talentsoft en Performa

HR-Trendonderzoek 2018-2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: Berenschot, NVP, Ooa, en Recruiters United. Het is mogelijk dat u meerdere uitnodigingen ontvangt, het is echter de bedoeling dat u één keer de enquête invult.