Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Nieuwsoverzicht

Marktconsultatie ministerie IenM voor beleidsadviesdiensten

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu nodigt Ooa-leden uit om deel te nemen aan een marktconsultatie op woensdag 6 september. Het ministerie wil een IenM-brede aanbesteding uitschrijven voor beleidsadviesdiensten met daarin ruimschoots aandacht voor organisatieontwikkeling.

IenM heeft het marktconsultatiedocument gepubliceerd op TenderNed met als doel om zoveel mogelijk marktpartijen te bereiken, te interesseren en te stimuleren tot meedenken. IenM beoogt met deze marktconsultatie:

• inzicht te verkrijgen in de reële haalbaarheid van het project in voorgestelde vorm en in de randvoorwaarden waaronder het project kan worden uitgevoerd;

• input te vergaren voor de aanbestedingsstrategie en de aanbestedingsstukken (nieuwe ideeën opdoen, bestaande ideeën toetsen);

• de markt in een vroeg stadium bij het project te betrekken om de aanbesteding zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op de marktsituatie en de wensen vanuit de markt.

Kortom, IenM onderzoekt de mogelijkheden met de markt om beleidsadviesdiensten en –inhuur effectief, ondersteunend aan de organisatieontwikkeling en efficiënt IenM-breed aan te besteden. Op woensdag 6 september 2017 is er daarom een marktconsultatie in het nieuwe pand aan de Rijnstraat 8 te Den Haag. De marktconsultatie, het aanmeldingsformulier en het Koers-document zijn te vinden op TenderNed.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

  1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
  2. Een omvangrijk netwerk;
  3. Blijvend leren;
  4. Een bron van informatie;
  5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>