Nog vier titels in de race voor titel ‘Ooa Boek van het Jaar 2016’

13 april 2017

Welk boek over het vakgebied was voor jou een echte eye-opener in 2016? Of uit welk boek heb je de meeste ideeën gehaald om toe te passen in de praktijk? Met nog één maand te gaan, zijn er nog vier boeken die strijden om de titel ‘Ooa Boek van het jaar 2016’. De jury heeft de shortlist met tien kanshebbers voor die titel nu ingekort tot vier nominaties. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het Boek & Lentecongres van de Ooa op 16 mei 2017.

Om de beste boeken op het vlak van management en organisatieadvies uit te lichten en de auteurs van deze boeken in het zonnetje te zetten, organiseert de Ooa jaarlijks de verkiezing ‘Ooa Boek van het Jaar’.

De jury is daarvoor op zoek naar een boek dat te denken geeft, maatschappelijk relevant, wetenschappelijk en toegankelijk is. Bovendien moet het boek goed toepasbaar zijn in de praktijk van de organisatieadviseur.

De volgende vier boeken zijn genomineerd:
-          Trauma in organisaties van Philippe Bailleur;
-          Muzische professionalisering van Bart van Rosmalen;
-          Verslaafd aan organiseren van Tjip de Jong;
-          Het innovatiedoolhof van Gijs van Wulfen.

Workshops
Het Boek & Lentecongres is een unieke mogelijkheid voor deelnemers om op de hoogte te komen van de meest recente en door de boekenjury geselecteerde literatuur over management- en organisatievraagstukken. Tijdens het congres zijn er diverse interessante workshops, waaronder die van de meeste auteurs van de genomineerde boeken. Bekijk hier het overzicht van de workshops en meld je snel aan voor het congres!

Blijf op de hoogte via #BLcongres17 en #OoaBvhJ