Doe mee aan het HR trendonderzoek 2017-2018

13 februari 2017

Doe mee aan de negende editie van het HR Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de functie van HR, de HR-beleidsthema’s 2017 en 2018, de arbeidsmarktontwikkelingen, de HR-bestedingen en uw persoonlijke beloning en waardering.

Vragen
Het HR-Trendonderzoek wordt verspreid onder ruim 20.000 vakgenoten op HRM- en salarisgebied en gaat in op vragen als:

  • Wat zijn de HR-beleidsthema’s voor het aankomende jaar?
  • Sluit de (nieuwe) wetgeving aan op de HR-praktijk?
  • Hoe zie ik als HR-professional de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt?
  • Hoe digitaal is mijn afdeling?
  • Verdien ik wel marktconform?
  • Word ik voldoende gewaardeerd door mijn collega’s en direct leidinggevende?

Invullen vóór vrijdag 31 maartl
Wij stellen het bijzonder op prijs als u vóór vrijdag 31 maart aanstaande de vragenlijst wilt invullen. Hierna sluit de enquête en gaat Berenschot de resultaten verwerken. In ruil voor uw deelname ontvangt u kosteloos de resultaten van dit onderzoek als pdf, tenminste, als u uw e-mailadres aan het einde van de enquête invult.

Anoniem
Uiteraard worden uw antwoorden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. Het invullen van de vragenlijst kost u ongeveer 20 minuten. Deze enquête is gericht op HR-professionals met een dienstverband en zelfstandig gevestigde adviseurs.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Het team van HR Trends

HR-Trendonderzoek 2017-2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: ADP Nederland BV, Berenschot, Ooa, NVP,  Output en Recruiters United. Het is mogelijk dat u meerdere uitnodigingen ontvangt, het is echter de bedoeling dat u één keer de enquête invult.