Marjo Dubbeldam en Miel Otto ontvangen oorkonde Erelidmaatschap

26 mei 2014

Afgelopen vrijdag 23 mei hebben Miel Otto en Marjo Dubbeldam de oorkonde in ontvangst genomen die hoort bij het Erelidmaatschap van de Ooa. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 23 april jl. waren beiden al benoemd tot erelid. Voorzitter Jan Willem Kradolfer bedankte in zijn speech Marjo en Miel voor hun jarenlange tomeloze inzet voor de Ooa. Als herinnering aan de afgelopen jaren kregen ze een boek met daarin een terugblik op de afgelopen 10 jaar Ooa. Marjo was zichtbaar blij verrast met dit aandenken.

Marjo nam tevens officieel afscheid als bestuurslid van de Ooa, maar blijft wel betrokken bij de Internationale activiteiten. Zo zal ze zich blijven inzetten voor acties richting en in samenwerking met de ICMCI. Een daarvan is het bid dat de Ooa heeft gedaan om het jaarcongres van de ICMCI naar Nederland te halen in 2015.

Namens de ICMCI waren er vanuit diverse plaatsen in Europa videoboodschappen ingesproken voor Marjo. Een compilatie daarvan kun je hier bekijken.

CMC Bijeenkomst en diner

's Middags hadden de aanwezige CMC'ers diverse lezingen gekregen over het onderwerp 'de lerende adviseur. Onder andere Léon de Caluwé, Wilfred Goedmakers en Miel Otto zelf, gingen in op vraagstukken in de huidige advieswereld.

Toen alle officiële activiteiten achter de rug waren schoof het hele gezelschap aan tafel voor een gezamenlijk diner.