Mijn Ooa - Inloggen
 1. Wachtwoord vergeten?

Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u de laatste nieuwsberichten van de Orde. Aankondigingen van bijeenkomsten en verwijzingen naar Ooa dossiers, verslagen van Ooa bijeenkomsten en initiatieven van Ooa leden.

 • Ricardo Semler spreker op International Consultancy Conference 2015

  • 15-07-2015

  Noordwijk, 15 juli 2015 - De Braziliaanse topondernemer Ricardo Semler komt in september naar Nederland voor de International Consultancy Conference 2015. Tijdens deze conferentie zal Semler zijn visie geven op de invloed van technologische en sociale innovaties op de veranderende arbeidsverhoudingen.

  De topondernemer transformeerde op jonge leeftijd zijn vaders bedrijf Semco radicaal...

  Lees meer >>
 • Gratis Management Drives drijfverenprofiel bij aanmelding Consultancy Conference 2015

  • 13-07-2015

  Tijdens deInternational Consultancy Conferenceop 22 en 23 september biedtManagement Drives,een van de partners, alle deelnemers eenfascinerende kijk op leiderschap. Management Drives bied jevrijblijvend en gratis aanom een Management Drives profiel op te laten stellen (normale prijs € 200,-). Wanneer je via de link die je na inschrijving ontvangt,een vragenlijst invult, dan stellen zij...

  Lees meer >>
 • Henk Volberda: “Flexwerk begin helemaal uit de hand te lopen”

  • 08-07-2015

  Prof Henk Volberda,hoogleraar Strategisch Management & Ondernemingsbeleid aan de Erasmus Universiteit maakt zich grote zorgen over de flexibilsering van de arbeidsmarkt. Zo legt hij in deze column uit.

  Bron: Zipconomy (partner van de International Consultancy Conference 2015)


  Ik ben geen tegenstander van flexibel werken. In branches waar je te maken hebt met seizoensarbeid...

  Lees meer >>
 • Voorzitter PZO-zzp Denis Maessen benoemd tot vicepresident EFIP

  • 01-07-2015

  Vorige week, 25 juni jl. is tijdens de algemene vergadering van EFIP in Rome, Denis Maessen gekozen tot vicepresident van de Board. Daarmee geeft PZO-ZZP aan de doelstellingen en activiteiten van EFIP concreet te ondersteunen.

  Tijdens deze bijeenkomst is verslag gedaan en afspraken gemaakt betreffende de activiteiten, resultaten en ambities op het gebied van lobby en beleid, media en...

  Lees meer >>
 • Grootschalig onderzoek naar goed opdrachtgeversschap

  • 01-07-2015

  De Tilburg University en kennisplatform ZiPconomy hebben een onderzoek naar samenwerkingsrelaties tussen interim-professionals en inhurende organisaties gepubliceerd. Van belang blijken een goede opdrachtomschrijving, regelmatig feedback en aandacht voor de afsluiting van de opdracht. Daardoor stijgt zowel de tevredenheid van de interimmer als de effectiviteit. Grootschalig onderzoek naar...

  Lees meer >>
Ga naar het nieuwsarchief

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

 1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
 2. Een omvangrijk netwerk;
 3. Blijvend leren;
 4. Een bron van informatie;
 5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>