Mijn Ooa - Inloggen
 1. Wachtwoord vergeten?

Nieuwsoverzicht

Hieronder treft u de laatste nieuwsberichten van de Orde. Aankondigingen van bijeenkomsten en verwijzingen naar Ooa dossiers, verslagen van Ooa bijeenkomsten en initiatieven van Ooa leden.

 • Kennis delen en ontwikkelen op basis van relevante academische literatuur

  • 20-07-2016

  Oskar Bronsgeest, een lid van de Ooa, wil eenleergroep starten met geïnteresseerde Ooa-ers. Het doel van deze leergroep is omsamen wetenschappelijke artikelen lezen, bespreken en zoelkaars kennis en praktische inzichten te kunnenverrijken.

  Het ideeis om 4 keer per jaar met 5 a 6 deelnemers bij elkaar te komen. Van te voren leest iedereen dezelfdepublicaties.Zevormen de basis van de...

  Lees meer >>
 • Communicatiemanager en programmamanager gezocht

  • 19-07-2016

  Ben je zelfstandig ondernemer en wil je op een eigentijdse manier een bijdrage leveren aan het borgen van het zelfstandig ondernemerschap? Dan PZO op zoek naar jou!

  Achtergrond
  Het zzp vraagstuk staat in toenemende (politieke) belangstelling en het behartigen van de belangen van de zzp’er wordt daardoor steeds belangrijker. Pensioen, sociale zekerheid, aanbestedingen het zijn...

  Lees meer >>
 • Inspirerende sessie - CMC workshop

  • 14-07-2016

  Afgelopen middag (13 juli)hebben we een zeer inspirerende sessie gehad met een groep leden over CMC schap en de inrichting ervan.

  Daarbij is het volgende besloten:
  - We wijken niet af van de ICMCI norm tenzij er goede redenen zijn.
  - We zullen de huidige NL norm herzien en zoveel mogelijk teruggaan naar de ICMCI norm
  - Afwijkingen worden beargumenteerd en gedocumenteerd

  Er komen 3...

  Lees meer >>
 • Dag van de Orde 2016: "Gids in het onbekende"

  • 12-07-2016

  Het thema van de Dag van de Orde 2016 is “Gids in het onbekende”. Het gegeven Het Onbekende is een intrigerende factor in leiderschap, zowel in de beleving van opdrachtgevers als in een uitdaging voor hun adviseurs. Het is ook een onontbeerlijk aspect van creatie. Je zal begrijpen dat de activiteitencommissie in dit artikel niet veel kan mededelen, het zou het onbekende laten...

  Lees meer >>
 • Vacature bestuurslid 'Secretaris/Penningmeester’

  • 11-07-2016

  Binnen het bestuur van de Ooa komt eind november de functie van secretaris/penningmeester vacant. Ooa-leden die geïnteresseerd zijn in deze bestuursfunctie worden verzocht zich kandidaat te stellen.

  De Ooa is in beweging, verenigingen zijn in beweging. Wat is de Ooa en wat zou de Ooa moeten zijn? Wie zijn onze leden, en wie niet? Welke status heeft het CMC-schap, wat is onze...

  Lees meer >>
Ga naar het nieuwsarchief

Lid worden?

Er zijn minstens vijf goede redenen om lid te zijn van de Ooa:

 1. Kwaliteitskeurmerk door vakvereniging;
 2. Een omvangrijk netwerk;
 3. Blijvend leren;
 4. Een bron van informatie;
 5. Ooa-lidmaatschap biedt u direct voordeel.

Lees meer >> of ga naar het aanmeldformulier.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de Ooa, schrijft u zich hier dan in!

 

Nieuwsbrieven >>

Professionaliseringsabonnement

Met een professionaliseringsabonnement van € 195,00 per jaar kunt u onbeperkt deelnemen aan alle onderdelen uit de professionaliseringsagenda. Dit wordt u aangeboden naast ons vaste programma, zoals bijvoorbeeld de Ernst Hijmanslezing, de nieuwjaarsbijeenkomst of de CMC-bijeenkomsten, waarvoor geen aparte bijdrage wordt gevraagd.

Lees meer >>