Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Kwaliteitsbeoordeling

Een Certified Management Consultant (CMC) is een ervaren interne of externe adviseur die de internationaal erkende certificeringprocedure voor organisatieadviseurs heeft doorlopen. Het predikaat CMC maakt deel uit van afspraken over kwaliteitswaarborging van het organisatieadviesvak gemaakt in ICMCI-verband.

Opdrachtgevers hebben de garantie dat de behaler van het certificaat minimaal vijf jaar ervaring heeft met het werken in complexe adviesopdrachten, waarbij tenminste drie jaar sprake is van een grote mate van zelfstandigheid in redelijk complexe adviesprojecten en dat hij zijn professionele ontwikkeling permanent bijhoudt.
 

Zoek een adviseur

Op deze pagina kunt u gericht een geschikte adviseur zoeken. U kunt op naam, plaats en/of bedrijf zoeken.

Boks 4.0

In onze Body of Knowledge and Skills (BoKS) worden de kenmerken en elementen van het adviesproces en de adviespraktijk beschreven.

Lees meer >>

Certificering voor leden (CMC)

Een Certified Management Consultant (CMC) is een ervaren interne of externe adviseur die de internationaal erkende certificeringsprocedure voor organisatieadviseurs heeft doorlopen. Het predikaat CMC maakt deel uit van afspraken over kwaliteitswaarborging van het organisatieadviesvak gemaakt in ICMCI-verband.

Lees meer >>

 

Accreditering van bureaus (ACP)

We zijn niet alleen sterk in het beoordelen op individueel niveau. Ook bureaus kunnen bij ons terecht voor toetsing. We bieden accreditering aan met betrekking tot de professionale standaard en de gedragscode die bureaus van haar adviseurs verlangt.

Lees meer >>