Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?
Korting op diverse verzekeringen

Korting op diverse verzekeringen

Als lid van de Ooa kunt u korting krijgen op diverse verzekeringen. Hieronder staan enkele aanbiedingen op een rijtje.


Bij Centraal Beheer Achmea kunt u korting krijgen op diverse verzekeringen. Door uw lidmaatschap van de Ooa profiteert u onder meer van de afspraken die de Ooa heeft met Centraal Beheer Achmea. U krijgt premiekorting op een groot aantal verzekeringen.
Lees meer >>


 

 

 

Zilveren Kruis heeft een scherpe zorgverzekeringspremie. Net als ieder jaar is dit een belangrijk moment doordat consumenten zich in de komende periode weer kunnen oriënteren op hun zorgverzekering. Uit de eerste concurrentievergelijkingen blijkt dat Zilveren Kruis niet alleen een uitstekende zorgverzekering aanbiedt, maar in combinatie met de collectieve korting via Ooa ook nog eens een van de laagste premies in Nederland heeft.

Bereken nu uw premie?
Voor meer informatie en het berekenen van uw premie verwijzen wij u graag naar www.zk.nl/ooa of telefonisch met een van de adviseurs van Zilveren Kruis Achmea op telefoon (071) 7510025 (lokaal tarief)


De beroepsaansprakelijkheidsverzekering
met speciale tarieven voor Ooa leden

Voordelen

  • Adequate voorwaarden en de laagste premie in de markt
  • U kunt uw vertrouwde tussenpersoon behouden
  • vrijblijvend premie berekenen en online afsluiten

De voorwaarden zijn exact afgestemd op uw professie. Met één handeling berekent u uw premie. Wat zijn uw voordelen? Lees meer >>