Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Inspiratie

Inspiratie is lastig te vangen. Voor ons staat het voor alles wat u mogelijk op een andere wijze naar het vak doet kijken. Op voorhand weet je niet waar je inspiratie voor je vak vandaan haalt. Juist daarom bieden we op deze pagina een keur aan verrassende, onverwachte zaken aan. Denk aan ‘serieuze’ zaken zoals onderzoeken, publicaties, oproepen van vakgenoten. Maar ook voor wat luchtigere dingen is ruimte: pakkende cartoons, feiten en invalshoeken van andere beroepsgroepen en opdrachtgevers. Ook heeft de Ooa een eigen YouTube kanaal waarop filmpjes zijn geplaatst van diverse Ooa-evenementen. Ooa-leden mogen presentaties aanleveren ten behoeve van het kanaal. Hieraan zijn voorwaarden verbonden.

 

 

Venster op de wereld

Wetenschappelijke Raad

De ontwikkelingen binnen het vakgebied zijn van dien aard dat het bestuur dit niet alleen kan overzien. Daarom heeft het bestuur besloten een klankbord in te richten dat de naam Wetenschappelijke Raad heeft meegekregen. 

Lees meer >>

Publicaties door leden

Hieronder treft u de ingezonden publicaties van de Ooa leden. Ook u als lid kunt uw publicatie op deze pagina plaatsen.

Lees meer >>

 

Boek van het Jaar

De Ooa organiseert jaarlijks de ‘Boek van het Jaar’ prijs, voor het beste professionele boek in het Nederlandse taalgebied op het gebied van organisatieadvies.

Lees meer >>