AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Leerlijn Trainer Adviseur -Trainersacademie

1 december @ 08:00

Of een veranderproces slaagt hangt af van de acceptatie door de hele organisatie. Training geven is daarvoor de aangewezen interventie. Maar trainen is, net als adviseren, een vak wat je kan leren en ontwikkelen. Met de leerlijn trainer adviseur slaat de Trainersacademie een brug tussen beide vakgebieden. Waar een trainer soms moeite kan hebben met de inhoudelijke expertise over organisatieverandering, zal een adviseur juist het ontwikkelen van trainersvaardigheden goed kunnen gebruiken.

In deze leerlijn leren adviseurs hoe je meer impact maakt door het trainersvak te omarmen. In zes stappen (themareizen) aangevuld met een coachings- en intervisietraject om de onderdelen en persoonlijke leerdoelen met elkaar te verbinden. Maar liefs acht academietrainers maken het samen mogelijk om van een goede adviseur een top trainersadviseur te maken.

Ooa leden ontvangen een korting van 7,5 % op de pakketprijs van € 7500 van deze opleiding. Dit is een tarief van € 6937,50 (met een waarde van € 8750)

(Voor adviseurs die al NOBTRA gecertificeerd zijn is dit 7,5% korting op € 3750 , dit komt dan uit op € 3468,75 opleidingskosten)

PE punten
94 blauwe punten en 64 rode punten

Meer informatie en aanmelden
Kijk op www.trainersacademie.com/leertraject-trainer-adviseur/ voor meer informatie.
Het inschrijfformulier vind je hier: https://www.learningstone.com/nl/form/fill/1295429

Gegevens

Datum:
1 december
Tijd:
08:00
Evenement Categorieën:
,