AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Het grootste kennisfestival van Nederland

16 juni @ 13:00 - 21:00

Op 16 juni wordt alweer voor de 7e keer Het Grootste Kennisfestival georganiseerd door het Kennisfestival. Op een mooi festivalterrein rondom de Gasfabriek in Deventer direct aan de Ijssel, kun je diverse workshops volgen van interessante sprekers. Het thema dit jaar is innovaties organiseren.
Er is een gaaf programma samengesteld. Op totaal 12 podia van groot tot klein kan je van 13:00 – 21:00 uur kiezen uit meer dan 75 lezingen, workhops en sessies. Benieuwd welke sprekers dit zijn? Je vind het gehele programma op de website.

We geven je hier alvast een kleine indruk;

  • Jim Stolze neemt je mee in de wereld van Artificial Intelligence. Over datagedreven werken zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.
  • Organisatiefutoroloog Arjen Banach onderzoekt de nieuwe werkrealiteit.
  • Pacelle van Goethem geeft je meer inzicht in de beïnvloedingspsychologie, in overtuigen en overtuigingskracht.
  • Eva Wolf over de waarde van weerstand bij beleidsontwikkeling en besluitvorming.
  • Met Michel de Visser kan je werken aan je politieke sensitiviteit.
  • Victor van Tol vertelt zijn verhaal over 10 jaar SnappCar de eerste Airbnb voor auto’s in Nederland.
  • The Incredible Shrinking Man is een theater-talk over het artistiek en prijswinnend onderzoek van ontwerper/kunstenaar Arne Hendriks naar de mogelijkheden om een mens te creëren van vijftig centimeter.
  • Roland de Bruijn leert je in ‘Einde discussie, leiderschap door dialoog’ hoe je tijdens gesprekken succesvol de regie kan pakken.
  • Hugo Hoetink vertelt hoe je als professional opnieuw koers kan zetten naar ‘mooi werk’ wanneer je comfortzone begint te kraken.

Maar ook een ontregelsessies bij ‘ontregeldokter’ Boukje Keijzer, de Cleantech Battle, meelopen met de wandelcoachMoments of Impact, de Grootste Brainstorm van Nederland, volop muziek en nog veel en veel meer…
Het hele programma vind je hier

Wil je hier graag bij zijn? Voor Ooa leden geld er een mooie korting! Je kan je aanmelden via deze link. Individuele aanmelding – Het Grootste Kennisfestival van Nederland. En als je dan in het kortingscode veld de code korting@OOA22 invult dan betaal je geen 199,- maar 175 euro

 

 

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
13:00 - 21:00
Evenement Categorie: