AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themadag De kracht van de verschillen (speciale editie Dag van de adviseur)

15 november

Gratis

Een professionele ontmoeting tussen L&D’ers en organisatieadviseurs

Meer en meer worden organisaties netwerkorganisaties. Dwars door formele posities, lijnen en functies heen ontstaat er in organisaties dynamiek door samenwerking tussen mensen vanuit hun rollen, talenten of drijfveren. Voor learning & development adviseurs en organisatieadviseurs geen nieuws, maar wel een blijvende uitdaging: een adviseur die alleen uit het ene of het andere vaatje tapt, riskeert het leveren van half werk.
Wat kan er ontstaan als adviseurs uit beide groepen elkaar ontmoeten? Wat leren we van elkaar als we samen gaan onderzoeken waar we elkaar in het vak tegenkomen en kunnen versterken? Deze vraag staat centraal bij de gezamenlijke themadag van Develhub en de OOA op 15 november aanstaande: de Kracht van de Verschillen.

Locatie:
Ergens in het midden van het land

Tijd:

Programma:
Een dag waar L&D-adviseurs en organisatieadviseurs elkaar een kijkje in de keuken gunnen van elkaars werk en professionaliteit. We gaan in gesprek over hoe we kijken naar organisaties, wat onze toegevoegde waarde is, wat er gebeurt als we de handen ineenslaan en waarom dat soms ook lastig is.
Een dag over samenwerking tussen verschillende professies. Een dag die, hoe kan het ook anders, het resultaat is van samenwerking: Develhub en de OOA hebben de handen ineengeslagen.

Develhub is een beroepsvereniging en hét onafhankelijke platform dat zich richt op het verbinden en professionaliseren van iedereen die zich structureel bezighoudt met leren en ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Kijk op https://develhub.nl/ voor een kennismaking. De Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa) is de oudste beroepsvereniging voor adviseurs in de wereld. De Ooa is een kennisplatform voor leden, met inspirerende ontmoetingen tussen adviseurs en andere beroepsbeoefenaars, kennisuitwisseling en certificering. Kijk verder op https://www.ooa.nl/

Zodra dit bekend is zullen we de sprekers met jullie delen. 

Kosten:
Voor OOA-leden: dit is een speciale editie van de Dag van de Adviseur, die gewoontegetrouw in november plaatsvindt.
Deze dag is exclusief en gratis toegankelijk voor leden van de Ooa en Develhub.

Afmelden:
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen, dan kun je je tot uiterlijk 9 november kosteloos afmelden door een mail te sturen naar info@ooa.nl. Wanneer je niet bent afgemeld zijn we genoodzaakt om € 250,00 (excl. BTW) in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.

Noteer je 15 november alvast in je agenda? Meer informatie volgt zodra dit bekend is. Je kunt je hieronder alvast inschrijven. 

Gegevens

Datum:
15 november
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,

Wie zijn aanwezig

9 personen hebben zich aangemeld voor Themadag De kracht van de verschillen (speciale editie Dag van de adviseur):

L.H.A. Dekkers
Carla Mulder
Ruud le Duc
Marijke Hulsing
Paul Crijns
Peter van den Raadt
Edith Trieblinig
Raoul Schildmeijer
Asha Chitan

Aanmelden Themadag Kracht van de verschillen

Een professionele ontmoeting tussen L&D'ers en organisatieadviseurs

9 Gaat
91 beschikbaar
RSVP Hier