AGENDA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de coach

3 juni @ 09:30 - 17:00

Organisatiecoaching vormt voor elke coach telkens weer een unieke uitdaging; niet alleen wat betreft het leren in groepen en teams, maar ook van het leren van de directie, tussen afdelingen, binnen de keten en de maatschappij. Teamcoaching kan niet los worden gezien van de context van een organisatie en biedt daarmee kansen de organisatiecultuur nieuwe impulsen te geven en aan eenheid en vertrouwen te bouwen.
De voortdurend in beweging zijnde context en maatschappij maken organisatie- en teamcoaching tot een ‘eindeloze zoektocht’ en daardoor juist zo de moeite waard!

De Dag van de Coach, georganiseerd vanuit het Tijdschrift Voor Coaching (uitgeverij Kloosterhof), biedt voor iedere coach, leider, manager, vakidioot en anderszins geïnteresseerde een kompas en handvatten.

Er is een mooi programma samengesteld met diverse sprekers. Kijk voor het volledige programma op de website: www.dagvandecoach.nl
Als Ooa lid krijg je een korting van € 30,00 op de entreeprijs. In het aanmeldformulier op de website kun je aanvinken dat je Ooa lid bent.

Ben jij erbij op vrijdag 3 juni in de Reehorst in Ede?

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,