Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa erkende opleidingen

Onderstaande opleidingen zijn door de Ooa erkende opleidingen. Concreet betekent dit dat leden met een diploma van de onderstaande opleidingen recht hebben op het  CMC-predicaat. Als een diploma van een erkende opleiding ouder dan 5 jaar is, geeft dat geen vrijstelling. De kandidaat moet dan een volledig dossier invullen dat door de Ooa wordt getoetst.

Opleidingsinstituut Naam opleiding / training ATP erkend door Ooa
Master Organisatie Coaching

Ondernemerschap in Organisatieverandering

(v/h In de Wind)

Design Complex Organisations (DCO)
Advanced Change Methodologies

Implementation and Change Management inclusief praktijkopdracht en Learning History (let op! Vanwege inhoudelijke wijzigingen in het programma leidt deze opleiding niet langer zonder meer tot het CMC-predicaat)

Pilot bouwstenen in het kader van de vernieuwde ATP-procedure
     ECTS punten
Workshop Effectief Veranderen
Workshop Organisatiediagnose     
Workshop Organisatiekunde      
1,5 
2,1 
1,0 

 


Voor meer informatie over ATP en de erkenning van opleidingen neemt u contact op met het secretariaat van de Ooa.

Certificering voor leden (CMC)

Een Certified Management Consultant (CMC) is een ervaren interne of externe adviseur die de internationaal erkende certificeringsprocedure voor organisatieadviseurs heeft doorlopen. Het predikaat CMC maakt deel uit van afspraken over kwaliteitswaarborging van het organisatieadviesvak gemaakt in ICMCI-verband.

Lees meer >>

 

Accreditering van bureaus (ACP)

We zijn niet alleen sterk in het beoordelen op individueel niveau. Ook bureaus kunnen bij ons terecht voor toetsing. We bieden accreditering aan met betrekking tot de professionale standaard en de gedragscode die bureaus van haar adviseurs verlangt.

Lees meer >>

Intervisie

Jaarlijks nemen honderden leden deel aan intervisie binnen de Ooa. Deelnemers hieraan komen in kleine groepen  van ongeveer zes deelnemers bij elkaar. Iedere groep heeft een facilitator die de kwaliteit van de sessies bewaakt. Hij  stimuleert de deelnemers tot reflectie. 

Lees meer >>