Mijn Ooa - Inloggen
 1. Wachtwoord vergeten?
Disclaimer

Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: Orde van organisatiekundigen en -adviseurs;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op website die u thans bekijkt. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De content in de Ooa-agenda is door de eigenaar met de grootst mogelijk zorg samengesteld, doch aanvaardt de eigenaar geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van de getoonde evenementen. De gepubliceerde opleidingen, die niet Ooa geaccrediteerd zijn, zijn niet inhoudelijk door de eigenaar getoetst. De eigenaar is niet aansprakelijk voor mogelijke onjuistheden van deze opleidingen.
 4. De site van de eigenaar bevat verwijzingen en hyperlinks naar andere sites die buiten het domein van de eigenaar liggen. Deze zijn opgenomen ter informatie van de gebruikers en te goeder trouw geselecteerd voor de doelgroepen van de eigenaar. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. De eigenaar geeft geen garantie noch aanvaarden zij enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, data, adviezen, verklaringen, software, producten of ander materiaal op dergelijke sites of bronnen. De op de site gepuliceerde opleidingen die niet zijn geaccrediteerd door de eigenaar zijn dus niet inhoudelijk door de eigenaar getoetst. 
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht (secretariaat@ooa.nl) .