Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Lidmaatschap & contributie

Gebaseerd op de persoonlijke situatie van de aanvrager, biedt de Ooa verschillende kortingen aan op het lidmaatschap. De Ooa kent onder andere een korting toe aan student-leden, jonge adviseurs (tot 35 jaar), senioren en organisaties met vijf of meer Ooa-leden. Zie het contributie-overzicht voor alle actuele tarieven. Of ga direct naar het aanmeldformulier.

Lidmaatschap als keurmerk

Professionaliteit, gegarandeerde kwaliteit én kennis van actuele inzichten in het organisatievak zijn voor opdrachtgevers belangrijke beslissingscriteria in de keuze voor een adviseur. Om die reden is professionalisering van de beroepsgroep de belangrijkste bestaansreden van de Ooa. 

Lees meer >>

Toelatingscriteria regulier lidmaatschap

De Ooa rekent tot de beroepsgroep: organisatieadviseurs en organisatiekundigen. Organisatieadviseurs werken met professionele inzet van organisatie- en veranderkundigedeskundigheid in opdracht aan de oplossing van vraagstukken van een of meerdere organisaties of onderdelen daarvan. Dit kunnen zowel interne als externe adviseurs zijn.

Lees meer >>

Informatiepakket aanvragen

Met het formulier op deze pagina kunt u een informatiepakket aanvragen met alle informatie over het lid worden van de Ooa.

Lees meer >>