Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Community

Door lid te worden van de Ooa wordt een omvangrijk netwerk van professionals voor u beschikbaar. Via onze ledendatabase vindt u in een handomdraai die ene collega die u kan helpen met uw probleem. Naast de database vinden veel leden elkaar ook tijdens een van de bijzondere Ooa-activiteiten. U kunt ook voor een actievere rol kiezen door bijvoorbeeld deel te nemen aan een van de commissies of werkgroepen. Om de informatie op dit deel van de website volledig te kunnen zien dient u als lid in te loggen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Ooa.

 

Vice voorzitter en Voorzitter van de Ooa

Nieuw Ooa logo met tagline

Het logo van de Ooa heeft een verandering ondergaan. De tagline 'CMC The Netherlands' is toegevoegd onder het beeldmerk.
Onder andere op deze wijze levert de Ooa een bijdrage aan de promotie van het wereldwijde CMC keurmerk.

Download hier de nieuwe logo's
 

Wetenschappelijke Raad

De ontwikkelingen binnen het vakgebied zijn van dien aard dat het bestuur dit niet alleen kan overzien. Daarom heeft het bestuur besloten een klankbord in te richten dat de naam Wetenschappelijke Raad heeft meegekregen. 

Lees meer >>

Netwerken

Binnen de Ooa zijn diverse zelfstandig opererende netwerken actief.  Indien u belangstelling heeft voor deelname verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende netwerkcoördinator(s).

Lees meer >>

Besloten ledensite

Bent u lid van de orde? Dan heeft u met uw inloggegevens onder andere toegang tot een uitgebreide ledendatabase. U kunt contactleggen met collega’s en u heeft inzage in specifieke informatie en toegang tot vergaderstukken. 

Lees meer >>