Community

Welkom in de Community van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs.

De community van de Ooa bestaat uit verschillende groepen: commissies, netwerken en werkgroepen, de Wetenschappelijke Raad en Ambassadeurs.

Hieronder vind je uitgebreide informatie over iedere groep. Uiteraard ben je van harte welkom om je bij één of meer van deze groepen aan te sluiten. Neem daarvoor contact op met de betreffende netwerkcoördinator.

Daarnaast kent de Ooa ook de Artificiële Intelligentie (AI) Community. Op www.ai.ooa.nl vind je meer informatie en kun je posten wat je zelf interessant vindt of reageren op andere posts over dit actuele onderwerp.

Organiseer zelf een regionale bijeenkomst!

Wil jij graag met vakgenoten sparren over het onderwerp dat jij interessant vindt? Wil jij actief aan de slag met casussen uit de praktijk? Organiseer zelf een regionale bijeenkomst. Het maakt niet uit wat, hoe of waarom je het organiseert. Jij levert het idee en de opzet, het secretariaats-bureau ondersteunt graag.

Stuur een berichtje met je idee naar de activiteitencommissie en wij nemen contact met je op.

Je vindt hieronder alle groepen onder elkaar:

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.