Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Community

Welkom in de Community van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs.

Om de informatie op dit deel van de website volledig te kunnen zien dien je in te loggen. Onze leden hebben een uniek loginnaam en password. 

Door lid te worden van de Ooa wordt een omvangrijk netwerk van professionals voor je beschikbaar. 


Database

(login verplicht)

In onze database vind je in een handomdraai de adviseur die je kan helpen bij een vraagstuk, probleem of een andere uitdaging. Via onze ledendatabase vindt u in een handomdraai die ene collega die u kan helpen met uw probleem. Dit deel van de website is alleen toegankelijk voor ingelogde leden van de Ooa.

Klik hier>>


Commissies en Werkgroepen

Binnen de Ooa zijn diverse commissies en werkgroepen actief. Deze commissies en werkgroepen komen op regelmatige basis bij elkaar om binnen een thema kennis en informatie uit te wisselen. Daarnaast organiseren zij bijeenkomsten en evenementen gericht op een voor hen actueel thema. Wanneer je wilt ben je van harte uitgenodigd voor een actieve rol in een van de commissies of werkgroepen.

Klik hier>>


Wetenschappelijke Raad

Van oudsher is er altijd een spanning geweest tussen wetenschap en praktijk. Wat de wetenschap bedenkt hoeft niet van nut of waarde te zijn voor de praktijk én vice versa. En dat is prima. Het is juist goed dat het schuurt. Zo kom je samen verder.

De Wetenschappelijk Raad verzorgt elke twee maanden een column met hun visie

Klik hier>>


Ooa-Netwerken

Er zijn binnen de Ooa diverse zelfstandig opererende netwerken actief. Informatie uit de netwerken publiceren we op de website en in de Ooa-nieuwsbrief.

Klik hier>>


Ambassadeurs

Bij de Ooa zijn vier ambassadeurs actief. Zij vertegenwoordigen de verenigingen tijdens evenementen van derden en zijn beschikbaar om vragen aan te stellen over inhoudelijke zaken. Wil je weten welke ambassadeur jou het beste kan informeren?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van de Ooa.

Klik hier>>

Wetenschappelijke Raad

De ontwikkelingen binnen het vakgebied zijn van dien aard dat het bestuur dit niet alleen kan overzien. Daarom heeft het bestuur besloten een klankbord in te richten dat de naam Wetenschappelijke Raad heeft meegekregen. 

Lees meer >>

Netwerken

Binnen de Ooa zijn diverse zelfstandig opererende netwerken actief.  Indien u belangstelling heeft voor deelname verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende netwerkcoördinator(s).

Lees meer >>

Besloten ledensite

Bent u lid van de orde? Dan heeft u met uw inloggegevens onder andere toegang tot een uitgebreide ledendatabase. U kunt contactleggen met collega’s en u heeft inzage in specifieke informatie en toegang tot vergaderstukken. 

Lees meer >>