SIOO: gefeliciteerd met jullie 60e verjaardag!

2 november 2018
Theo Hermsen
Theo Hermsen
Zelfstandig ondernemer
Bekijk profiel

Dit jaar bestaat SIOO 60 jaar. Als OOA dragen wij SIOO al jarenlang een warm hart toe. We organiseren samen de Ernst Hijmanslezing, veel leden van de OOA hebben er hun opleiding genoten en voor een aantal opleidingen krijgen deelnemers met het behalen van hun diploma ook het CMC-predicaat. SIOO viert haar 60 jarig jubileum met het event SIOO Next 60 op 27 november 2018 in het Zuiderstrandtheater in Den Haag. Vanaf deze plek feliciteer ik rector Jesse Segers en zijn medewerkers en alumni voor het bereiken van deze prachtige mijlpaal. Voorafgaand aan dit event hebben wij om 13.30 uur onze ALV.

Dat brengt me bij het thema opleidingslandschap. Opleidingen als het SIOO spelen een belangrijke rol in het borgen van de kwaliteit van ons vak. Er zijn vele duizenden consultants in ons land, en van belang is dat we goede opleidingen en opleidingsfaciliteiten hebben. Ik ben benieuwd hoe jullie (onze leden) naar het opleidingsaanbod kijken. Is er voldoende aanbod? Hoe ervaren jullie de kwaliteit? Is het betaalbaar? Zijn er onderwerpen waar je je graag in zou willen verdiepen, maar waar geen aanbod voor is?
Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Theo Hermsen
Vice Voorzitter
 

De website van de Ooa is vernieuwd! Wat vind je er van?
Beoordeel hieronder de website met een klik op de knop.

 Goede website  Geen goede website

Dat is jammer om te horen! Help ons om de website te verbeteren. Vul hier je problemen met de website in en wij gaan ons uiterste best doen om het beter te maken!

Laat hier je mailadres achter, zodat we voor eventuele vragen contact met je op kunnen nemen.