Milano! 18 en 19 oktober! Kom je ook?!

7 september 2018
Theo Hermsen
Theo Hermsen
Zelfstandig ondernemer
Bekijk profiel

Il Duomo, AC Milaan, de stad van de mode, Castello Sforzesco, pasta, pizza, maar Milaan is vooral ook gastheer van een hele gave internationale conferentie van management consultants over de duurzame toekomst en de rol van ons vak daarin.

Ik vertrek daarom 18 en 19 oktober naar Milaan. Niet alleen voor het lekkere eten en de mooie stad, maar ook om in gesprek te gaan en te leren van mijn internationale collega’s. Collega’s vanuit alle windstreken gaan in gesprek over ons vak en het onderwerp: “Making a sustainable world: creative thinking, digital revolution and friendly and disruptive innovation.” Het komt niet vaak voor dat deze internationale conferentie zo dichtbij georganiseerd is! Bovendien kun je als Ooa-lid met € 100 korting daar naar toe! Een unieke kans!

Het programma:
Donderdag 18 oktober zullen een aantal internationale sprekers vertellen over de prioriteiten en drijfveren om een duurzame toekomst te realiseren. Welke invloed heeft dit op ons vak en onze industrie? Daarna gaan we met elkaar in gesprek over de best practices. Welke succesvolle interventies kennen we? Waar lopen we hierin tegenaan? 

Vrijdag 19 oktober zal in het teken staan van werkbezoeken aan drie bedrijven die belangrijke stappen hebben gezet in hun transitie naar een duurzamere toekomst. Valt winst maken en duurzaamheid wel te combineren?

Kortom, een internationaal belangrijk thema dat sinds het klimaatakkoord van Parijs de aandacht vraagt van management consultants. Wil je meer weten over dit onderwerp, dan verwijs ik jullie graag naar de laatste editie van ons prachtige vakblad Management & Consulting die gaat over de energietransitie. 

Ik hoop dat ik ook een aantal van jullie in Milaan mag treffen!

Theo Hermsen
Vicevoorzitter