Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Korting voor organisaties

Speciaal voor organisaties waarvan meerdere medewerkers lid willen worden, bieden wij zeer aantrekkelijke kortingen aan. De kortingen zijn voor organisaties waarvan minimaal 5 medewerkers lid zijn/worden. Hieronder vindt u het aantal personen met de bijbehorende kortingen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat van de ooa.

   Korting %                     
 5 - 9 Leden  15,0 %
 10 - 19 Leden  20,0 %
 20 - 34 Leden  25,0 %
 Meer dan 35 Leden  32,5 %

 

Lidmaatschap als keurmerk

Professionaliteit, gegarandeerde kwaliteit én kennis van actuele inzichten in het organisatievak zijn voor opdrachtgevers belangrijke beslissingscriteria in de keuze voor een adviseur. Om die reden is professionalisering van de beroepsgroep de belangrijkste bestaansreden van de Ooa. 

Lees meer >>

Toelatingscriteria regulier lidmaatschap

De Ooa rekent tot de beroepsgroep: organisatieadviseurs en organisatiekundigen. Organisatieadviseurs werken met professionele inzet van organisatie- en veranderkundigedeskundigheid in opdracht aan de oplossing van vraagstukken van een of meerdere organisaties of onderdelen daarvan. Dit kunnen zowel interne als externe adviseurs zijn.

Lees meer >>

Informatiepakket aanvragen

Met het formulier op deze pagina kunt u een informatiepakket aanvragen met alle informatie over het lid worden van de Ooa.

Lees meer >>