Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Certificering voor leden (CMC)

Een Certified Management Consultant (CMC) is een ervaren interne of externe adviseur die de internationaal erkende certificeringprocedure voor organisatieadviseurs heeft doorlopen. Het predicaat CMC maakt deel uit van de afspraken over kwaliteitswaarborging van het organisatieadviesvak, die in ICMCI-verband zijn gemaakt.

Opdrachtgevers hebben de garantie dat een adviseur die CMC is minimaal vijf jaar ervaring heeft met het werken in complexe adviesopdrachten, waarbij tenminste drie jaar sprake is van een grote mate van zelfstandigheid in redelijk complexe adviesprojecten. Voor CMC'ers geldt dat het permanent bijhouden van hun professionele ontwikkeling centraal staat.
 
 
 

Gedragscode

Opdrachtgevers profiteren van het gemeenschappelijke stelsel van gedragscode, gedragsregels en tuchtrecht.

Lees meer >>

Certificering voor leden (CMC)

Een Certified Management Consultant (CMC) is een ervaren interne of externe adviseur die de internationaal erkende certificeringsprocedure voor organisatieadviseurs heeft doorlopen. Het predikaat CMC maakt deel uit van afspraken over kwaliteitswaarborging van het organisatieadviesvak gemaakt in ICMCI-verband.

Lees meer >>

 

Accreditering van bureaus (ACP)

We zijn niet alleen sterk in het beoordelen op individueel niveau. Ook bureaus kunnen bij ons terecht voor toetsing. We bieden accreditering aan met betrekking tot de professionale standaard en de gedragscode die bureaus van haar adviseurs verlangt.

Lees meer >>

Intervisie

Jaarlijks nemen honderden leden deel aan intervisie binnen de Ooa. Deelnemers hieraan komen in kleine groepen  van ongeveer zes deelnemers bij elkaar. Iedere groep heeft een facilitator die de kwaliteit van de sessies bewaakt. Hij  stimuleert de deelnemers tot reflectie. 

Lees meer >>