Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Besloten ledensite

Bent u lid van de orde? Dan heeft u met uw inloggegevens onder andere toegang tot een uitgebreide ledendatabase. U kunt contactleggen met collega’s en u heeft inzage in specifieke informatie en toegang tot vergaderstukken. Afhankelijk van uw rechten worden er (nadat u bent ingelogd)  verschillende downloads op de de homepage zichtbaar. Leden hebben zodoende altijd en overal toegang tot relevante stukken, bijvoorbeeld die van een Algemene Ledenvergadering.

Maak een keuze om naar het besloten deel van de website te gaan:

  1. Vind een collega
  2. Mijn Profiel
  3. Prikbord
  4. PE-online (CMC)
  5. Downloads Leden (waaronder ALV stukken en relevante dossiers)
  6. Downloads Bestuur (alleen zichtbaar voor bestuursleden)
  7. Downloads CTT (alleen zichtbaar voor commissieleden)

Wetenschappelijke Raad

De ontwikkelingen binnen het vakgebied zijn van dien aard dat het bestuur dit niet alleen kan overzien. Daarom heeft het bestuur besloten een klankbord in te richten dat de naam Wetenschappelijke Raad heeft meegekregen. 

Lees meer >>

Netwerken

Binnen de Ooa zijn diverse zelfstandig opererende netwerken actief.  Indien u belangstelling heeft voor deelname verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende netwerkcoördinator(s).

Lees meer >>

Besloten ledensite

Bent u lid van de orde? Dan heeft u met uw inloggegevens onder andere toegang tot een uitgebreide ledendatabase. U kunt contactleggen met collega’s en u heeft inzage in specifieke informatie en toegang tot vergaderstukken. 

Lees meer >>