Mijn Ooa - Inloggen
  1. Wachtwoord vergeten?

Ooa ambassadeurs

Carlijn Tempelaars

0612087404

Mail Carlijn

Bezoek haar website

Twitter: @carlijntemp

Als masterstudent Strategy & Organization ben ik al druk bezig met oriënteren waar ik na mijn master zou willen starten. Afgelopen jaar ben ik voor mezelf begonnen en heb ik een aantal (advies) opdrachten voor leuke (grote en kleine) organisaties uitgevoerd. Het liefst werk ik op het snijvlak van strategie, innovatie en veranderen. Die menselijke kant van organiseren als tegenhanger van strategie en innovatie vind ik heel interessant en ik zie die drie componenten als zeer waardevol zodra je ze samen kunt laten smelten. 

Over mijn lidmaatschap bij de Ooa heb ik nooit getwijfeld. “Dat hoort toch, als je een vak beoefent?” Het verrijkt je alleen maar, zeker als je er actief iets mee doet. Ik hoop de komende jaren in contact te komen met ervaren adviseurs, van wie ik graag het vak zou willen leren, en met jonge adviseurs, die net als ik bezig zijn met deze ontdekkingstocht in het adviesvak. 

Ik sta altijd open voor een interessant gesprek en een kop koffie. Bijvoorbeeld over wat de Ooa voor jou zou kunnen betekenen. Ik deel graag mijn ervaringen.

Max Pas

Eigenaar Max Gastfocus

0614374141

Mail Max

Bezoek de website

Twitter: @maxgastfocus

Na ruim  20 jaar in de internationale hotellerie- en leisuremarkt gewerkt te hebben in managementfuncties die zich kenmerkten door sales en marketing, general management en Human Resourcesmanagement ben ik bijna zes jaar geleden gestart als zelfstandig organisatieontwikkelaar onder de naam Max Gastfocus.

Met voortdurend intensief bekendmaken en toepassen van Klantbelevingsvaardigheden draag ik bij aan de ontwikkeling van het rationeel- en emotioneel resultaat van de organisatie. Daarnaast bied ik maatwerk managementontwikkelingsprogramma's, intervisietrajecten, masterclasses en voordrachten.

Deze vaak complexe organisatieaanpassingen vragen een zorgvuldige aanpak en met name daar komt de Ooa op mijn pad. Een enthousiaste club organisatieprofessionals die openstaan voor de ontwikkeling van ons vak, samen naar de toekomst kijken en natuurlijk elkaar verrijken met kennis, inzichten en support. Van het bespreken van ethische dilemma’s, via een prachtig intervisieprogramma tot en met samenwerken met elkaar aan een rijk gevulde professionaliseringsagenda en alles daartussen, dat is de prachtige spanwijdte van de Orde.

Martin van der Gugten

directeur / partner DSP-groep BV

0622682398

Mail Martin

Bezoek de website

Ik zit inmiddels al ruim 25 jaar in het vak zoals dat heet en ben in de loop der jaren steeds meer gefascineerd geraakt door het functioneren van grote steden in Nederland maar ook daarbuiten. Gemeentebesturen staan voor enorme uitdagingen in een steeds complexere wereld van sociale en ruimtelijke vraagstukken. Nu ben ik toevallig een groot liefhebber van pasta, dus ook in deze bestuurlijke spaghetti voel ik mij als een vis in het water. Maar een organisatieadviseur moet goed beslagen ten ijs komen en daar komt onder andere de Ooa om de hoek kijken. Naast onze interne opleidingsactiviteiten binnen DSP-groep heeft het professionaliseringsaanbod van de Ooa zeker een toegevoegde waarde. Komt nog bij dat er ook een hoop leuke mensen rondlopen, onder andere binnen het netwerk voor `bureauhoofden’ waaraan ik deelneem. Voldoende reden voor mij om actief lid van de Ooa èn CMC-er te zijn.

Karin Kerckhaert MCM CMC

eigenaar Sigadi BV,
associé bij Kode4

06-53838429

Mail Karin

Bezoek de website 

Twitter: @KarinKerckhaert

Veranderen en ontwikkelen zit mij in het bloed. Altijd weer op zoek naar waar het voor de klant of cliënt ‘beter’ kan, hoe professionals daarbij hun talenten maximaal kunnen inzetten en hoe je dat als organisatie kunt faciliteren en organiseren. Op dat snijvlak vervul ik diverse rollen: adviseur, facilitator, coach en projectleider.  Ik kom het beste tot mijn recht bij verandervraagstukken die een harde component hebben (processen, systemen, structuren) en een gedragscomponent. Ben werkzaam in diverse sectoren waar onder de zorg (verstandelijk gehandicaptenzorg, verslavingszorg en jeugdzorg), bouwsector (wegenbouw, railbouw), energiesector (netwerkbedrijven) en zakelijke dienstverlening (verzekeraars en uitgeverijen). Heb een achtergrond als projectmanager en algemeen manager. Al 15 jaar zelfstandig ondernemer en nog maar 2 jaar lid van de Ooa. Altijd bereid tot een goed gesprek, het delen van ervaringen (ook over de minder goede momenten) en je wegwijs maken in de Ooa waar ik met veel plezier lid van ben. 

Wetenschappelijke Raad

De ontwikkelingen binnen het vakgebied zijn van dien aard dat het bestuur dit niet alleen kan overzien. Daarom heeft het bestuur besloten een klankbord in te richten dat de naam Wetenschappelijke Raad heeft meegekregen. 

Lees meer >>

Netwerken

Binnen de Ooa zijn diverse zelfstandig opererende netwerken actief.  Indien u belangstelling heeft voor deelname verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende netwerkcoördinator(s).

Lees meer >>

Besloten ledensite

Bent u lid van de orde? Dan heeft u met uw inloggegevens onder andere toegang tot een uitgebreide ledendatabase. U kunt contactleggen met collega’s en u heeft inzage in specifieke informatie en toegang tot vergaderstukken. 

Lees meer >>