Pitstop in Coronatijd

Wanneer
29-09-2021 09:00 uur tot 12:00 uur
Waar
Online
Wat
Workshop

PITSTOP in coronatijd

Twee dagdelen in het najaar, op 29 september en 13 oktober 2021

‘Het is door de kracht van observatie en reflectie dat men een weg vindt. [Claude Monet]


PITSTOP, bijtanken en onderhoud voor Ooa-leden, dit jaar niet live
Pitstop is een reflectiemodule voor Ooa-leden waarin jou de gelegenheid wordt geboden om stil te staan bij jouw werk,  ontwikkeling, en jouw toekomst en zicht te krijgen op waar je professioneel staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor zou willen doen.
Het is een mogelijkheid om even bij te tanken en tijd te nemen voor onderhoud aan jouw eigen profiel en je eigen ontwikkeling.

De PITSTOP kent een vol dagprogramma, met veel interactie en met ruim 20 mensen in één ruimte. Daarbij wordt veel heen en weer gelopen en in kleine groepjes gewerkt. Het is een programma dat wij niet zo vinden passen bij de ander-halve-meter-voorwaarden die op dit moment gelden. Daarom hebben we besloten de PITSTOP dit jaar een tweede keer niet live te laten plaatsvinden, maar in twee sessies digitaal, op woensdagochtend 29 september en op woensdagochtend 13 oktober.


PITSTOP in coronatijd
Vorig jaar hebben we een digitale invulling gegeven aan de PITSTOP. Met meerdere deelnemers en met verschillende werkvormen en als altijd gericht op reflectie en bijtanken. En met een speciale corona-twist. We gaan het programma, naar aanleiding van onze ervaring vorig jaar en de feedback die we ontvingen, een kleine update geven en nogmaals organiseren. Ook als je vorig jaar deelnam kun je nu weer deelnemen.
Een uitnodiging om deel te nemen aan PITSTOP 2021, de (helaas tweede) digitale editie.

 

Als de weg uit de corona-pandemie sneller gaat dan verwacht
Om de PITSTOP live te kunnen organiseren is het nodig dat de anderhalve-meter maatregel komt te vervallen. Alleen dan kunnen we een live programma organiseren.
In het geval begin september blijkt dat dit haalbaar is dan wordt de PITSTOP een live bijeenkomst op woensdag 13 oktober. (de andere twee dagdelen vervallen dan)
De PITSTOP duurt dan van 09.00 tot 18.00 en vindt plaats ergens in het midden van het land. Houd deze dag dus geheel vrij als je je aanmeldt voor de PITSTOP.

Vooraanmelding PITSTOP 2021, de digitale editie
Ook voor een digitale bijeenkomst hebben we tenminste 12 mensen nodig. Indien het op locatie kan dan is het minimale aantal deelnemers 18. 
Mocht je interesse hebben om deel te nemen aan de PITSTOP dit najaar, geef je dan zo snel mogelijk op.


Doel/Doelgroep

Pitstop is toegankelijk voor alle Ooa-leden.


De inleiders

Pitstop is een programma voor leden door leden. PITSTOP, de digitale editie wordt begeleid door Rosemarijn Koenen, Leike van Oss en Henriette Pluimers.

Kosten
De Pitstop 2021 valt binnen het professionaliseringsabonnement.

Nog geen abonnement? Vraag het hier aan.
Ooa-leden zonder professionaliseringsabonnement € 75,00 exclusief 21% btw. (2 dagdelen online)
Ooa-leden zonder professionaliseringsabonnement € 125,00  exclusief 21% btw. ( 1 dag op locatie)

De kosten zijn inclusief materiaal en het vergaderarrangement.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

4 deelnemers