Leespod: Fantoomgroei waarom we steeds harder werken voor steeds minder, door Sander Heijne, Hendrik Noten (Martin van den Brink)

Wanneer
31-03-2021 19:30 uur tot 21:30 uur
Waar
Wat
Bijeenkomst

Neem deel aan een gratis online leespod; dé kans om over je favoriete vakboek in gesprek te gaan

De aanloop naar het online Boek& Festival op 20 april a.s. is dit jaar wat anders dan andere jaren. Er worden voor het eerst online leespods georganiseerd; kleine groepjes lezers die over één van de top 10 vakboeken in gesprek gaan met elkaar. Een mooie kans om je kennis uit te breiden, ervaringen te delen en in discussie te gaan met vakgenoten.

Hoe werkt het? Je meldt je aan voor een leespod van een boek (of boeken) naar keuze, je leest het boek en tijdens de pod ga je hierover met elkaar in gesprek. De pods worden begeleid door een Ooa-lid. Tijdens het Boek&Festival wordt er door de deelnemers uit de leespod in gesprek gegaan met de auteur(s).

Link aanmelding leespod: https://ooa-sioo.paydro.com/leespods

Wil je in gesprek met de auteur van je favoriete vakboek? Wees erbij op 20 april, tijdens het online Boek&Festival event. Meld je hier aan: https://ooa-sioo.paydro.com/boek-en-festivalVoeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar