Save the date: Impactdag

Wanneer
01-09-2021
Waar
Wat
Bijeenkomst

Iets om alvast in je agenda te noteren: de Impactdag op 1 september a.s. Een nieuw evenement, in een nieuwe samenwerking tussen de OOA, de ROA en het Young Consulting Netwerk.

Door deel te nemen aan de Impactdag, maak je zelf impact. Dit evenement is dus bedoeld om als beroepsvereniging en beroepsbeoefenaars zelf wat terug te geven aan de maatschappij. Een behoefte van veel adviseurs.

Maatschappelijke impact vraagt om verbinding en dus hebben we de vleugels uitgeslagen. We hebben samenwerking gezocht met de goede doelen-sector via het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). In het CBF zijn veel goede doelen verenigd. Ook zij willen impact maken en meten, maar beschikken niet altijd over de know how om dat te doen. Daar gaan we ze een dag lang bij helpen. Wat is nou eigenlijk precies impact? Hoe maak je met je goede doel impact? En hoe maak je dit meetbaar?


Wil je meedenken? Of ken je zelf een goede doelen organisatie die met dit vraagstuk zit en zelf niet de middelen heeft om een adviseur in te schakelen? Laat het ons dan weten. Mail naar info@ooa.nl
Voorwaarden zijn dat er een duidelijke hulpvraag is en de organisatie niet volledig uit vrijwilligers bestaat. Bij veel aanmeldingen zal er een selectie gemaakt worden.

Binnenkort volgt er meer informatie over het programma. 

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

10 deelnemers