Inspiratie(mid)dag 2021: Wat kunnen Ooa adviseurs leren van intervisie door notarissen en advocaten

Wanneer
19-03-2021 13:00 uur tot 17:00 uur
Waar
Online en indien mogelijk fysiek bij Van Doorne in Amsterdam
Wat
Bijeenkomst
2 PE

De inspiratiedag staat in 2021 wederom in the thema van het leren van de aanpak en ervaringen van andere beroepsgroepen. In 2019 hebben we ervaringen opgehaald uit de luchtvaart. Voor de komende inspiratiedag zijn dit dus notarissen en advocaten. Advocaten zijn sinds kort verplicht aan intervisie te doen en notarissen hebben al langer intensief intercollegiaal intervisie in hun DNA. 

We zulke deze inspiratiedag voorbereiden met Van Doorne advocaten en notarissen. Saskia Laseur zal als Managing Partner van Van Doorne een inleiding verzorgen over het belang en de wijze waarop intervisie ingezet wordt in haar organisatie en in zijn algemeenheid binnen het notariaat. Daarna zullen we met behulp van Maarten Appels (Notariaat) en Nienke Goïnga (Advocaten) middels interactieve sessies verder verkennen wat intervisie voor hun beroepsgroep inhoudt, tegen welke obstakels ze aanlopen en welke ervaringen voor Ooa intervisie nuttig kunnen zijn. In deze interactieve sessies zullen zowel de advocaten en notarissen van Van Doorne als de adviseurs van de Ooa participeren om zo een optimale uitwisselingen van gedachten en inzichten te verkrijgen en de leeropbrengst voor alle betrokkenen zo groot mogelijk te laten zijn.

In eerste instantie gaan we uit van een online bijeenkomst. Wanneer mogelijk zal de bijeenkomst fysiek plaatsvinden bij Van Doorne in Amsterdam.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

55 deelnemers