Pitstop in coronatijd 14 oktober & 4 november 2020

Wanneer
14-10-2020 09:00 uur tot 13:00 uur
Waar
Digitaal
Wat
Workshop
12 PE

‘Het is door de kracht van observatie en reflectie dat men een weg vindt.' [Claude Monet]


PITSTOP, bijtanken en onderhoud voor Ooa-leden, dit jaar niet live
Pitstop is een reflectiemodule voor Ooa-leden waarin jou de gelegenheid wordt geboden om stil te staan bij jouw werk, ontwikkeling en jouw toekomst. En om zicht te krijgen op waar je professioneel staat, waar je naartoe wilt en wat je daarvoor zou willen doen. Het is een mogelijkheid om even bij te tanken en tijd te nemen voor onderhoud aan jouw eigen profiel en je eigen ontwikkeling.

De PITSTOP kent een vol dagprogramma, met veel interactie en met ruim 20 mensen in één ruimte. Daarbij wordt veel heen en weer gelopen en in kleine groepjes gewerkt. Een programma dat wij daarom niet zo vinden passen bij de ander-halve-meter-voorwaarden die op dit moment gelden. Daarom hebben we besloten de PITSTOP dit jaar niet live te laten plaatsvinden, maar digitaal in twee online sessies, op 14 oktober en 4 november. 

PITSTOP in coronatijd
Pitstop krijg dus een digitale invulling. Met meerdere deelnemers en met verschillende werkvormen, net als altijd gericht op reflectie en bijtanken. En met een speciale corona-twist.

Gedurende twee dagdelen (14 oktober en 4 november dus) gaan we digitaal samenwerken.
We hebben inmiddels ervaring opgebouwd met dit soort online werkbijeenkomsten en het kán, het levert wat op, én het is nog leuk ook!

We bevelen je dan ook van harte aan om deel te nemen aan PITSTOP 2020, de digitale editie.

Vooraanmelding PITSTOP 2020, de digitale editie
Voor deze digitale editie hebben we tenminste 12 mensen nodig. Mocht je interesse hebben om dit najaar deel te nemen aan de PITSTOP, geef je dan zo snel mogelijk op.
Zodra we 12 aanmeldingen hebben gaan we het programma verder uitwerken. Hoe eerder je je aanmeldt hoe beter! Dan kunnen wij gaan plannen.

Doel/Doelgroep
Pitstop is toegankelijk voor alle Ooa-leden

De inleiders
Pitstop is een programma voor leden door leden. PITSTOP, de digitale editie wordt begeleid door Rosemarijn Koenen, Leike van Oss en Henriette Pluimers.

Kosten
De Pitstop 2020 valt binnen het professionaliseringsabonnement.
Nog geen abonnement? Vraag het hier aan.
Ooa-leden zonder professionaliseringsabonnement € 75,-  exclusief 21% btw.

Annuleren
Voor deze module is een minimum en maximum aantal deelnemers bepaald. Ben je aangemeld, maar onverhoopt niet in de gelegenheid om te komen? Dan kun je tot 7 oktober 2020 kosteloos afmelden. Via 'Mijn Ooa' op de website is dat heel eenvoudig te regelen. Wanneer je niet tijdig annuleert zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen. Wanneer je een professionaliseringsabonnement hebt zal dit € 45,- exclusief 21 % btw zijn.

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst

19 deelnemers