Ooa-Moment van de Orde

Wanneer
06-10-2020 18:00 uur tot 19:00 uur
Waar
Omgezet naar een online event
Wat
Bijeenkomst

Na de Algemene Ledenvergadering die we volledig online gaan doen op 6 oktober, hebben we nu ook het Moment van de Orde omgezet in een niet te missen online-alternatief!

Het Moment van de Orde is iets nieuws. We hadden aanvankelijk bedacht om met elkaar in Utrecht in gesprek te gaan over hoe de Ooa interessant kan zijn en blijven voor leden. Dit naar aanleiding van de uitkomsten van de ‘Innovation Journey’, uitgevoerd met ondersteuning van innovatie-adviseurs van Bits of M en Luvix. Ook zou – eindelijk – de live prijsuitreiking plaatsvinden aan de winnaar van het Boek van het Jaar ‘De Zelfbewuste leider’.

De aangescherpte coronaregels maken opeens alles anders. Maar we laten jou niet in de steek! In plaats van de bijeenkomst in Utrecht organiseren we nu een interactief webinar op dezelfde datum, aansluitend aan de (online) ALV. Een mooie kans om vanuit je eigen omgeving betrokken te blijven bij - én om mee te denken over de toekomst van jouw vereniging! En de prijsuitreiking gaat gewoon door, maar nu vanuit de studio in Nijkerk.

Het gecombineerde programma met de ALV ziet er nu als volgt uit:
15.30-16.00 uur digitale inloop Algemene Ledenvergadering (via Zoom). Wil je hier aan deelnemen; meld je dan hier aan
16.00 - 17.30 uur Algemene Ledenvergadering
17.30 – 18.00 uur: pauze
18.00 – 19.00: interactief live-webinar ‘Moment van de Orde’ met

- Uitreiking boekenprijs aan Godfried IJsseling door Marijke Spanjersberg, voorzitter Jury Boek van het Jaar;
- Inleiding prijswinnaar over zijn boek ‘De Zelfbewuste Leider’;
- Presentatie Innovation Journey en de plannen van het bestuur over de toekomst van de vereniging; door Raoul Schildmeijer, lid van het bestuur Ooa;
- Mogelijkheid tot discussie en vragen stellen via de live-chat.

Meld je nú hier aan voor het webinar! Houd je mailbox in de gaten; je ontvangt namelijk voor aanvang van het webinar de link waarmee je kunt inloggen.

We zien uit naar jouw (online) aanwezigheid op 6 oktober!

Voeg dit evenement toe aan jouw agenda
event.ics google calendar

Deelnemerslijst (o.a.)

54 deelnemers